Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
angie ak to tak cítiš a potrebuješ nie je čo riešiť, choď do toho. tiež sa mi to ťažko píše, pretože aj ja si to isté hovorím, lenže môj najväčší nepriatel je strach, hoci sa to možno nezdá, snažím sa ho nejako potlačiť...a tým že sa tu s vami všetkými o tom bavím sa pomaličky vytráca...ďakujem.
elka, ty to zvladnes, a vies preco? mam pocit ze si silna osobnost, no nie? predsa nesklames samu seba, a mna tiez. Ako myslim na seba, tak aj na teba, ved ideme v tom obe:-)
babenky, ja tak vela nechcem, nepotrebujem zmenit uplny tvar mojho nosa, ide mi len o jeho vylepšenie, normalne by som bola vdacna keby si okolie ani nic nevsimlo, ide predsa o moj vnutorny pocit, no nie? skuste si predstavit ako sa asi citim, ked vidim moje sestricky ake su peknucke, hotove modelky. Nechcem sa k nim prirovnavat, ani sa na ne podobat,ved aj ja som osobnost. Predtym som si hovorila, ze na krase nezalezi, ved mam super job, studujem pravo, ale kocky mylila som sa.Citim ze tu zmenu potrebujem
karola, snažím sa myslieť pozitívne,ale niekedy ten červíček predsa zavrta....a čím viac sa blížim k termínu je to horšie. Už sa mi o tom aj sníva...:-))
angie, naozaj nemôžeš všetko držať v sebe, lebo sa to naozaj odzrkadlí najmä na tvojom zdravý. Skús so seba dostať všetko čo potrebuješ svetu vykričať, ulaví sa ti. Nie ty si sebecká ale tvoje okolie, ktoré nevidí ako sa trápiš. Ale nesmieš na to myslieť, keď si dáš spraviť nostek bude z teba niekto iný, už len tým že si spravila to po čom si naozaj túžila a uvidíš že okolie nebude také ako si myslíš, práve naopak. Pochopia že si sama sebou a nie niekým komu budú stále niečo zakazovať.
Elka,nemysli na to,čo by sa stalo,keby sa stalo.Mysli pozitívne,a predstavuj si,aký budeš mať krásny noštek. Musíš byť v pohode.
Angie,hlavne zachovaj pokoj.Rozhodla si sa,vlak je rozbehnutý,vydrž.Možno sa časom všetko ustáli.Ja na tvojom mieste by som sa už na túto tému s maminou nebavila.Zrejme ti to pred operáciou neschváli,tak načo sa stresovať.Povedala si jej o svojom pláne,ona ti to neschválila,má inú predstavu,ale je to tvoj život.Ked už bude po operácii a ty sa k nej vrátiš domov,tak čo urobí?Určite sa bude o teba s láskou starať,lebo ako vravíš,rozumiete si.A my matky sme schopné svojim deťom všetko odpustiť,len aby ste boli šťastné.
Karola
to je pravda je len málo žien spokojných so sebou. Uf no normálne som na pochybách, dúfam že nebudem mať ten problém s uspatím, už teraz mi je z toho zle...
kočky normalne mi je do plaču, je to paradox, mam velku rodinu, ale nikto netusi ako velmi sa trapim, ukryvam svoje problemy a pocity pred nimi uz dlho, co sa zacina na mne aj prejavovat, som nesustredena v robote a v skole tiez, nevychadzaju mi vztahy ...ale nesmiem podliehat takymto myslienkam, ved by som sa z toho potom zblaznila
velmi pekne dakujem za podporu
Elka,neviem,či je to tak u každého,ale u mojej dcéry sa to stalo,že ju nemohli uspať.Povedali,že je to tým stresom z maturity.Že sa mala objednať až neskôr,ked už bude v pohode.No ale potom tam už neišla.Neskôr sa vydala a manžel sa čudoval,že čo ju to vôbec napadlo meniť si tvar nosa,že ho nemá veľký.Lenže asi jej niekto niečo povedal na adresu jej nošteka a my ženy sme na seba citlivé.Žiadna nie je spokojná s tým ako vyzerá....