Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
termin mam 14. decembra...tak si ives predstavit tie krasne vianoce s obviazanou hlavou, hroza co i len pomysliet. Vies preto som aj zvedava ze ako si vyzerala ked si mala sadru, lebo nemozem dovolit ĺen lezat doma. Bolo to moc hrozne?
angel1, dakujem velmi pekne za podporu. Doktor mi povedal, ze v nemocnici po operacii ostanem 2 dni a pojdem na lokalku. Neviem si predstavit ist rovno po operacii domov, uf, desiva predstava:-)
Priznam sa, ze tej lokalky sa aj bojim, nikdy som nebola co i len 1 den v nemocnici, a teraz budem lezat na operacnom stole a vsetko pocut...je mi az zle z tej predstavy.Ja som si doktora vyberala podla vzdialenosti od bydliska, a javil sa mi aj skuseny a sympaticky, na rozdiel od bratislavskych doktorov, ani sa mi nepozerali do oci( tak potom co moj nos?!), takze som bola sklamana, mala som pocit ze mi nevenuju ani tu minimalnu pozornost, bola som pre nich tovar, nie pacient, a to mi vadilo.
angie,problem som mala ja a nie moja rodina,cize pravdupovediac aj keby ma odhovarali,ja som bola odhodlana...jednoducho som im to oznamila...ved tiez som sa niekolko rokov odhodlavala,no prisiel ten spravny cas a povedala som si bud teraz alebo potom uz nikdy...no som uprimna aj mama mi velakrat povie,ze dobre ze som sa odhodlala,aj jej sa paci terjsi moj nostek...tak dotoho...nedaj na druhych,chod si za svojim cielom...
ahojky Angel1, tak to som ten isty pripad ako ty. Neviem ci si mala taky neprijemny pocit ze ci to bolo az tak potrebne podstupit operaciu, lebo mne neustale behaju taketo myslienky. A tvoji znami, rodina, priatelia, okolie, nemala si s tym problem ako ta budu brat?
prepac za tie otazky, velmi ma to zaujima. Este raz velmi pekne dakujem:-)))
mila angel1, aj ty si mala uraz, alebo si sa tiez trapila pre svoj nostek?
Stale si neviem predstavit ze budem mat na tvsri sadru, hrozny pocit:-)