Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

fragaria

Ahojte kocky, tak som si to tu vsetko poprecitovala, co ste popisali po tyzdni a je toho dost. Je zaujmave, ako ludia prezivaju tu istu situaciu rozne. Mne to este az tak nepride, ze idem na operaciu lebo sa mi to zda este strasne daleko. Zajtra sa to chystam oznamit rodicom naozaj neviem ako budu reagovat som na to sama zvedava. Ale prvy krat to zobrali v pohode. Citala som, ze sa bojite, ako to bude po operacii, ci to bude boliet. Mna osobne nic nebolelo, co som bola trochu prekvapena, ale samozrejme rada. Neviem si predstavit, zeby ma niekto z mojich priatelov prehovaral, aby som nesla, skor som citila podporu a vacsina z nich si povedalo, ze si mysleli, ze to mozno raz aj tak spravim. NO a ked idem teraz druhy krat ocakavam to iste. A oni vedia ze som dost tvrdohlava takze by ma aj tak neprehovorili.

Mila Angie trosku ta chapem, ked sa to bojis povedat mame, ver mi aj ja som mala ked som sla 1 krat. Ale bola som velmi milo prekvapena, ako reagovala, dokonca mi pomohla najst spolu s krsnou mamou doktora, ktory ma operoval. Tak sa neboj mozno budes aj ty milo prekvapena, mami su super. Ona to pochopi.

angel1

ak ju na to pripravis,ako budes asi vyzerat isto nezosalie a pocitaj aj s tym ze asi niekto pre Teba bude musiet prist autom,ved sa urcite nebudes v mestkej hromadnej doprave viezt...

angel1

angie,myslim,ze je jedno ci prides domov na prvy alebo na stvrty den,pretoze vyzerat budes rovnako...takze nemynaj zbytocne peniaze na nezmyselne ubytovanie,doma je doma,a ma Ti kto podat jest ci pit...

angie

ahojte kocky!
elka, mas pravdu, je to uplne iny pocit ked to uz sestra vie, mame sa to chystam povedat neskor, a to z toho dovodu aby ma cele dni neprehovarala, bola by som potom z toho otravena, jednoducho asi tak koncom novembra jej poviem ze mam aj termin a musi sa s tym zmierit, ved uz nie som decko:-)
Kocky velmi mi pomahate, je to neskutocna podpora, uz ani nemam strach z opracie, akasi som vyrovnanejsia.
Len uvazujem, ze si v MT najdem nejake ubytko, asi tak na prve 4 dni, nechcem prist domov na druhy den a ukazat sa im v takom stave, to by mama rovno zosalela:-)

angel1

Bol to len trosku neprijemny pocit,pretoze tam boli ranky v nosnych dierkach.skus si zapchat nos a prehltnut...da sa to...jedla som pocas tych 14dni malo nemala som apetit.

angel1

elka,ja som vazne nemala ziadne bolesti po operacii,ved sama som sa cudovala,iba ked som uz tamponadu mala dole po troch dni s palickami do nosa som si jemne vytierala vnutro nosnych dierok,ale tiez to nebola bolest.

elka

ahoj angel1
Chcela by somsa ťa spýtať či tá bolesť po operácii je znesitelná, pretože som počula že to velmi bolí, ale ako mi aj nostek písala dalo sa to vydržať, len si neviem predstaviť piť a prehltať so zapchatým nosom.....ževraj to bolíííí
Zoru som videla pred operáciou, taký nos mám momentálne aj ja.....:-))teším sa až bude po tom.

elka

angie.
To som rada že si nabrala odvahu a povedala si to sestre. super, ako sa cítiš??? je to lepšie však ....:-)))balvan ti uplne odpadne až keď to povieš mamine to mi ver a na operáciu pôjdeš kľudná.

elka

ahojte :-)))
dievčence pýtate sa na ten úraz, mala som autonehodu /nebolo to vážne, až na ten nos/a keď si na to spomeniem nie je to najlepší pocit...
Ako som už spomínala dávno som si chcela dať spraviť plastickú operáciu a nakoniec až tento úraz ma nakopol. Zlomeninka sa zrástla nakrivo, hoci rontgen ukazoval zlomeninu bez posunu.Fakt až teraz po dvoch mesiacoch sa ukazuje naozajstný tvar nosa /stále si ho chytám a cítim a vidím tú zlomeninu/, takže viem si predstaviť kolko potrvá kým budú mať naše nošteky po operácii ten pravý tvar....:-))