Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahoj angie! som tu opäť po dlhšom čase, snažím sa na to už ani nemyslieť, nech to už je a bude pokoj. Stretla som známu ktorá túto operáciu podstúpila, na všetko som sa jej popýtala a tak isto vravela že to nič nie je, bola v súkromnej klinike , ráno ju operovali a poobede išla domov. Potom chodila ešte na kontroly a teraz je z nej herečka...:-))Ozaj, povedala si to už mamine?
elka, myslim aj na teba, prajem ti nech si spokojna tak ako je angel.
Angel presne taky problem mam s mojim nostekom aky si mala aj ty. Sice nemam velky hrbolcek na nose, ale vadi mi skor tvar mojho nosa, vobec sa ku mne nehodi. Tento tyzden to idem mame povedat, uz aj preto aby som mala lepsi pocit ze jej nieco zatajujem. Stavim sa, ze mi bude hovorit ze to nepotrebujem, ale ja to jednoducho musim urobit!:-) Angel kolko si mala rokov ked si sla na operaciu? dakujem:-)
Ahoj angie,moj nostek ma inu podobu ako predtym,lamali mi kost a upravovali špičku nosa,preto aj ta tamponada,co som mala 3dni,ja na sebe stale vidim zmenu,v podstate som si hned na seba zvykla ako som sa pozrela prvykrat do zrkadla,som so sebou spokojna...a okolie taktiež,apropo vdaka za kompliment...
ahojte ja som si dneska zlomila nos a mam ho nejaky krivy asi podstupim plasticku operaciuu.pa
;-)))
angie!!! a ja o dva týždne aj volačooooo ...:-))
babenky!!!!!!!!!! presne takto o mesiac budem mat po operácii!!!!!!!!
:-)))))))))))))
ahojte kocky, dakujem za vsetky vase prispevky:-)
Angel1 si fakt anjel:-)chcela by som sa ta spytat, ci ti doktor zmenil tvoj nostek uplne, alebo len tie nedostatky ktore ta na nom trapili. Citila si osobne obrovsku zmenu na sebe? Aj ludia si to na tebe hhned vsimli? To s tou MHD som sa schuti zasmiala, neviem si predstava ako stojim v buse s obviazanou tvarou...horor pre deti:-)
Vcera som sa rozpravala so sestrou, teda ona sama nadhodila tuto temu, padne to strssne fajn na psychiku ked aj doma niekto vie o mojom umysle. Je to strasne fajn pocit.
Hello, aj ja sa vijadrim k boleti po operacii - a z vlastnej skusenosti mozem kludne napisat, ze som vobec ziadne nemala!absolutne nic! co ma velmi prekvapovalo, lebo som cakala aspon bolest hlavy, kedze to je zasah na hlave- ale vobec nic.,Tampony do nosnych dierok mi ziadne nedali, cely cas som mohla dychat nosom. Samozrejme sama som sa ovladala a razsej dychala ustami- i ked dychat nosom mi nebolo zakazane...
Takze babky, nemate sa coho bat... Ziadna bolest a ta naplast na tvari sa da zniest. vela stastia