Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

val

moja adresa val393@post.sk Velmi pekne dakujem... A este sa chcem spytat, je to nejak ohranicene vekom? mam 18. nevadi? Nemohla by si mi dať aj meno doktora a kliniku?

janahlavata

ahojte, mne operovali nos pred pol rokom, v Ulk, ten mlady primar Guba.( ale ma vraj 4o!!) Vsetci hovoria ze velmi dobre, len ja som ho chcela trochu viac dohora. Ale, k mojej tvari sa ini ani velmi nehodi. Mojej krsnej robil prsa, tiez je spokojna, asi by som isla k nemu opat,nebola to ziadna hroza. neviem najst jeho cislo, ale na webe ho najdes.

nostek

Ahoj Suzika,ja som mala operaciu (v septembri)v ruzinovskej nemocnici.S nosom som velmi spokojna. Uz je celkom pekne zahojeny a tvar presne aky som si ziadala. poslem ti foto, nieje problem. daj adresu
pa
Elka, uz len tyzden a par dni ;-) drzim palceky- ty to zvladnes...
Aj Angie a Angel1- good luck ;-)
urcite budem citavat vase POOPERACNE prispevky...

Suzika

Caute baby, takze ja takisto ako vy mam zivotnu dilemu ci ist na operaciu nosa alebo nie. Nemyslim si ze by som s nosom aky mam nedokazala zit, cela moja rodina je proti ale ja sa uz niekolko rokov k tomu odhodlavam, vzdy si to nakoniec rozmyslim a potom sa trapim. Nepoznam nikoho osobne kto si dal spravit nos, takze sa nemam s kym poradit a preto vas prosim o pomoc. Najdolezitejsie je vybrat si spravneho doktora a preto by som Vas poprosila o tipy. Je ich tu uz popisanych dost, moja znama, ktora teda na operacii nebola mi radi dr. Kostala z Ruzinovskej nemocnice,ze vraj robi pekne nosy, uz som u neho bola raz na kozultacii, no nedal mi ani moznost povedat ako by som si to predstavovala, len sa na mna pozrel a dal mi termin, takze moc ma nepresvedcil a ja som to teda vzdala. Ma s nim niekto skusenosti? No a potom ma zaujal dr. Guba z ULK, uz sa o nom niekto zmienoval,je sympaticky, len sa mi zda mlady a teda este nie taky profesional ako mozno ten Kostal. Nasiel by sa prosim niekto, kto by mi od zmienovanych doktorov poslal na mail fotku pred a po? Velmi by mi to pomohlo pri rozhodovani. Vsetkym drzim palce a som stastna ze som na tuto stranku natrafila. Dakujem za rady

val

ahojte, aj ja by som chcela íst na plastiku nemohli by ste mi odporučiť nejakeho dobreho lekara alebo kliniku.
Inač mám 18, nie je to este priskoro na plastiku nosa?

elka

ahojček angie!!
Doktor mi nepovedal kolko tam budem ale pravdupovediac ani by som nechcela ísť hneď domov, pretože tam si predsa viac pod dozorom. Ja som sa ho v tom zmätku na to ani neopýtala, tak myslím že aj ja tam budem tak ako ty 2 dni, možno viac pretože pôjdem na celkovú anestézu...uvidím.

angie

ahoj elka, uz som si myslela ze si na mna zabudla:-). To je super ked sa mozes s niekym osobne porozpravat kto to ma za sebou, tak si plna vedomosti, vsak? :-). S operaciou to myslim coraz vaznejsie, ako sa blizi termin, tak sa toho nebojim a skor si predstavuejm ako budem vyzerat po operacii...krasna predstava!!!
Mamine som este nic nepovedala, sestra povedala ze to urcite nebude brat hrozne, to vraj len ja zvelicujem, takze necham sa prekvapit jej reakciou. Elka, doktor ti pivedal ako dlho budes musiet ostat v nemocnici? mne povedal ze si u neho polezim 2 dni. Mam pocit ze to len sukromne kliniky pustaju pacientov hned domov, priznam sa ze vobec neviem ci je to spravne hned v den operacie pustat pacienta domov.