Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
elka, dnes je tvoj velky den!! drzime ti palce a sme stale s tebou:-)
Ahoj Elke, hrozne moc ti drzim palce, tak ako vsetky baby tu. Dobre to dopadne. trosku ti zavidim, ze to uz budes mat za sebou, mna to caka az v january. Tak sa maj krasne a drz sa. pa Fragaria
Ahojte dievčatá!!!
Tak a je to tu, idem sa baliť. Myslite na mna /hlavne v utorok/ a hned ako budem môcť sa vám ozvem. Snád vo štvrtok alebo piatok budem doma. Tak papa majte sa krásne.
Caute krasky,
blahozelam vam, ktore mate uz pekne nosiky. Boli by ste take zlate a poslali mi nejake tie pred a po fotky a taktiez ktory Dr. vam ich prikuzlil?
Prave som v stadiu rozhodovania sa ku ktoremu Dr. ist. Zatial som bola iba u Dr. Jezutovej zo sukromnej kliniky Estetica. Velmi vam vopred dakujem, Cau
Caute baby, tak aj ja mam konecne termin, u dr. Gubu z ULK, bojim sa ale uz to chcem mat za sebou. Ak ma niekto nanho nejake pripomienky, napiste prosim.
ahojček angie! tak predoperačné vyšetrenia mám úspešne za sebou. V pondelok idem do nemocnice a v utorok by mi to mali robiť. Momentálne ani ja nemám strach /sa sama sebe čudujem......:-)) no uvidím čo bude cez víkend....
Som rada že si to už povedala mamine, a ako si sa bála..:-))
ahoj elka, tak pomaly sa nam to krati, vsak?
vies co je zaujimave? uz sa vobec ale vobec nebojim, ani z operacie nemam strach, zacinam si hovorit ze vsetko zle je na nieco dobre, a radsej si vytrpim tie dni a potom pridu tie vysnivane, no nie? :-)
mamine som to uz povedala, zobrala to uplne super, ani nevies ako sa mi ulavilo:-)
elka napis mi prosim ta kedy presne ides na operaciu, velmi ti drzim palce
Ahojte kocky, ja tak ako vy zvazujem plasticku operaciu nosa- tiez som navstivila jednu sukromnu klin.Len by som si tiež rada s niekym kto to ma už zasebou vymenila nejake pismenka co a ako. Pravdupovediac chcem to velmi- len mam ztoho taktrocha strach hlavne z narkozy atak. Neviem chcela by som možno aj tip na nejaku dobru kliniku a lekara. Ja som bola v BB. v Novamede na konzultacii u doktora Pikulu. Ma snim niekto skusenost? Ja chcem ist aj do Ba.- len neviem kam na aku klin. Vopred dakujem za vase postrehy a rady velmi mi pomozete! Dakujem s pozdravom Katren
Ahoj nostek!!!!
V pondelok idem na predoperačné a už sa neviem tej operácie dočkať, strach ma už prešiel teraz som už len netrpezlivá..:-)))