Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

rockinka

Ahojte vsetky....minulu noc som ani spat nemohla tak som o tej operacii rozmyslala... Prepanajana ja sa uz teraz bojim a to som sa este nebola ani informovat :)...Som uvazovala nad tou celkovou anestezou...je to vraj dost nebezpecne a vraj sa moze stat ze sa clovek nepreberie...a toto sa ja velmi obavam...nechcela by som kvoli nosu zomriet, ved som este mlada...Uvazovala som aj nadtym co ked mi vezmu z nosa viac ako treba???..a budem vyzerat divne? Hmm neviem co mam robit...Kocky ktore ste uz boli, nemohli by ste mi poslat nejake foto pls? dilligaf@post.sk...je to pre mna velmi dolezite...Mimichodom som velmi rada ze je tu to forum...je to skvela vec :) Mam na Vas este jednu otazocku. Bol niekto z vas na operacii v Kosiciach??? dakujem :)

zuzana159

Ahoj,ako je mozne ze si nemala vobec tamponadu???To je jedine, z coho mam uplny strach. Kde si podstupila tu operaciu???????

nostek

Rockinka, ked chces zmenu, chod si tvrdo za nou!!! NEODKLADAJ A NEVAHAJ!
neboli to!!!
mne to robili v septembri a nos je super, maximalne spokojna!!!
vzdy si povedz ked to zvladlo tolko ludi, preco ty nie...Pozistuj si lekarov na okoli a objednaj sa.Ked spravi tento prvy krok, tak si zvitazila,... papa good luck

nostek

Ahojte holky,
A hlavne velke ``HELLO`` Elke...
Eli daj potom vediet ako si na tom, teraz asi lezis so zalepenym nostekom,ale uz to mas za sebou...verim ze sa to dalo zvladnut a i ked si ho este nevidis, budes spokojna... Tesim sa na tvoje riadky ;-) koncom tyzdna!!!

Len chcem povedat svoje k tej tamponade v nose, ja som mala narkozu 2hodky, bolo to v pohodicke, lebo `spis` a tamponadu mi absolutne nedali, cize som mohla dychat nosom- i ked som si davala samozrejme pozor a snazila sa ustami aspon prave 2 dni.
Na opuch sa neboj, oni ti odporucia a daju tabletky, ja som ich brala iba 2dni a opuch ustupil.
Vela stastia tym ktori uz mate termin...
pa

rockinka

Ahojte kocky...aj ja by som velmi rada podstupila tuto operaciu, lenze neviem ci to dokazem, pretoze ja sa bojim aj injekcie...nieto este operacie. Ale velmi by som chcela ist. Chcela by som sa opytat niekoho komu robili aj kost na bolest... Ako by ste ju popisali?..pretoze ja sa nenormalne bojim, uz som z toho dost nestastna a chcela by som to zmenit. Chcem zazit ten pocit ze sa na seba pozriem do zrkadla a budem jednoducho stastna... A este by som sa chcela opytat ci niekto z vas nebol na operacii v Kosiciach a koho by mi odporucal alebo naopak neodporucal....dakujem velmi pekne :)

lea

Ahoj hej mala som lokálku. Keď som tam prišla mala som zmiešané pocity ale potom to bolo oveľa lepšie, pustila som si telku a prestala na to myslieť aspoň do doby kým prišli sestričky a lekár. potom mi dali inekciu do zadnej časti tela čo asi bolelo najviac aj po operácii. :) A keď mi dali oblbováky tak už som sa nebála, už sa nálada zlepšila, nie nadarmo sa tomu hovorí náladovka. :) Nemusíš sa báť, fakt. JA viem mne sa to ľahko hovorí keď už mám po tom. Mala som aj ja strach, ale potom to nejako opadlo, stále som si opakovala robím dobre, a nemám sa čoho báť, nebudem banovať a nejako to upadlo. Tak trochu blbé je to že počuješ čo ti robia ,ale nevnímaš to vôbec a necítiš vôbec nič. Tiež som si myslela najprv ja to asi neprežijem ale keď som mala potom tak so si hovorila, nebolo to také strašné. Horšie bolo potom to že máš zatamponovoný nos asi 5 -7dní a nemôžeš dýchať iba cez ústa a to sa na prd spí, musíš veľa piť a jesť len kašovitú stravu. nemôžeš si poriadne umyť tvár niekoľko týždňov, nemôžeš ísť von, môžeš spať len na chrbte. A inak je to v pohodke a opakujem stojí to za to.

simcik

cawkooo!!!!!mohli by ste mi powedat od kolkych rokow je takaa operacia?????lebo ja som s mojim nosom welmi nespokojna a chcela by som si ho dat operowat...welmi to bolelo po operaacii?