Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

angie

elka veeeelmi som rada ze to mas uz za sebou!!!!! GRATULUJEM!!!!
uz zacinam pocitat dni...uz vo stvrtok ma caka velky den, tak mi kocky prosim drzte palce.

nostek

Eli, co sa spicky nosa tyka, ano on bude priebezne opuchat, rano sa zobudis moze byt opuchnuty (ten opuch iba ty citis, nieje to vidiet okom) a po par hodinach to prejde. alebo ked si ho nechtiac jemne udries, tak reaguje tym pocitom opuchu.
Len si davaj pozor na uder. Mne ked dali dole sadru som sa bala ze mi priatel da `facku` zo spanku, kedze ruky mu v noci neustale lietaju ;-)
ale nastastie som nedostala po nose;o)
vela stastie, papapa

nostek

AHOJ ELKAAA, super!!! som straaasne rada ze to mas za sebou ;-) a ze to nebolo az take utrpenie ake si cakala.
Presne ako pises, najhorsi je ten strach...
No to najhorsie mas za sebou, teraz uz iba ta liecba. ;-)
dufam ze si sa poctivo fotila ;) neposles mmi foto pred a po? mas este moju adresu? som zvedavaaaa ;0)
Uvidis na vianoce a silvestra budes kraaasna ;-) a spokojna.
Teraz sa pekne liec (viem ze to je nuda 2-3 tyzdne zavreta doma). Ja som chodievala von po veceroch - som sa maskovala siltovkou a schovavala za frajera ked niekto na mna pozeral:o) heh ;-)
zvladnes to, papapa
vela stastia ;o))) cmuk

elka

nostek ahojček!!!
to ti závidím že si nemala tamponádu, mne ju dali preč vo štvrtok, to bola naozaj úlava. S tou bolestou si mala pravdu, žiadnu som nemala, teraz ma len trošku pobolievajú stichy v nose a mám ten konček trošku napuchnutý. Už sa neviem dočkať dna kedy mi dajú dole fixáciu....:-))

elka

ahoj nufatá!
Ja mám viac rokov ako ty, ale stretla som sa tam s dievčaťom ktoré bude mať 18 o rok a vravela že až potom jej budú môcť spraviť noštek takže si bude musieť počkať.Ja som to mala bezplatne pretože som mala úraz a zle sa mi dýchalo. Som čerstvo po operácii a neviem ešte ako dlho budem doma.

nufata

ahoj elka! ty sa mas, zavidim ti...kolko mas prosim ta rokov? lebo ja mam len 17, tak asi operaciu este nemozem podstupit...teda mozno so suhlasom rodica, neviem...kde si si nostek bola dat robit? u akeho chirurga a co to stalo? po akom case si sa mohla vratit do prace/skoly? diky za info

elka

ahojte dievčence!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak už mám po všetkom a som velmi šťastná, že je všetko za mnou. Pravdupovediac najhoršie na operácii nosa je STRACH!!!! Pretože som nemala a ani momentálne nemám žiadne bolesti, hoci mi nos pri operácii lámali a upravovali zo všetkých strán. Ďakujem že ste na mna mysleli..:-)) a aj ja na vás s akou radosťou vám napíšem že to nie je také strašné. Ako viete robili mi to v celkovej anestéze čo nebol žiaden problém /dobre som sa vyspala po dlhom čase/ Hned ako som sa prebrala cítila som len nejakú slabučkú bolesť nosa/celý čas som nepotrebovala tabletku na bolesť/ a tá trvala asi tak hodinku. O tri hodinky som bola čulá ako rybička. Najnepríjemnejšie na tom všetkom bola naozaj tá tamponáda, piť len slamkou po troške vody a kašovitá strava. Na tretí den mi vybrali tampony a to bola poriadna úlava. Jesť aj piť sa dá v pohode. Druhý a tretí den je najhorší na opuchy a modriny, to som vyzerala hrozne ale dnes na štvrtý den mám už len modriny rôznych farieb od bordovej po žltú... Dnes som si aj videla noštek, ked mi dali dole fixáciu a pozerali sa nan. Je to naozaj super a neuveritelný pocit. Znova mi ho zafixovali a budúci týžden idem na kontrolu. Takže to je zhruba všetko ak máte ešte nejaké otázky, rada odpoviem. Angie neboj lekári a personál sú tam super a to je hlavné. Keby som si mala vybrať, znova by som tam išla. papa

káťa

Ahoj Katrenn, písala si mi na e-amil prepáč že som sa nezvala, ale mala som trochu zhon v práci. AK máš na mňa nejaké otázky kľudne mi napíš. Vidím že babenky už ti odpísali čo znamená ULK. Chcela si odomňa aj fotečky ale bohužial ešte ich nemám kedže som po operácií len krátko. Inak budúci týždeň idem na kontrolu a mám v umysle si vypýtať fotky pred operáciou a aj po operácií. Tak ak by si ešte chcela môžem ti potom poslať.Net mám len v práci tak ak by som sa nehlásila tak v pondelok sa určite ozvem. Ešte raz prepáč že som ti neodpísala hneď.