Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

elka

ahojček angie:-)
ano nostek mám stále napuchnutý, v lekárni mi poradili na modriny a opuchy Lioton 100000 je to vlastne heparinova masť. V nemocnici som bola 5 dní. Hned po operácii mi sestričky prikladali studené obklady. Operoval ma cez dierky čiže zvonku nemám stich. Skracoval mi tú časť medzi dierkami zvnútra tak to ma trocha akoby ťahá. V lekárni som si kúpila olivový olej ktorým si vlastne čístím nos zvnútra /to mi odporučil lekár/.
Ozaj ako ti dopadli výsledky? určite dobre. Budem na teba vo štvrtok myslieť. zatial papa

elka

ahoj nostek :-)
ano dlahu mi dal dole po týždni a nemám ju doma. "Pochytkal" mi nos a bol velmi spokojný, aj ja som si myslela že si to budem musieť dávať doma na noc /dlahu/. Stále ho cítim taký napnutý akoby strpnutý. Bolesť už ustúpila.Myslím že tie stehy nemám vstrebávacie. V piatok idem na kontrolu tak som zvedavá čo a ako.

angie

ahoj elka!!!!
ako sa citis? si moc opuchnuta? ak mas bolesti kvoli štichom, tak si kup zinkovu mast Miraclean, pocula som od kociek ktore uz podstupili tuto operaciu ze zabera a hoji. Elka popises mi prosim ta, kedy ta pustil doktor domov? a bola si moc obviazana? neviem si to predstavit. Neviem ci si sa pytala doktora akym sposobom ta operoval. a davali ti aj obklady? privela otazok, nehnevaj sa, ale chcem byt pripravena. Dnes si idem po interne vysledky, tak mi drzkaj palce:-)
elka veeeelmi by si ma potesila keby si ma prisla v piatok pozriet, je to od teba velmi mile. Dakujem

kitykat

ahojte, chcela by som sa len spytat, kde je najlepsie aby som si dala urobit operaciu nosa a ako to na slovensku vynasa. Som velmi nestastna s mojho nosa a velmi sa operacie bojim, ale urobila by som hoci co aby sa moje sebavedomie zvacsilo. A viem, ze operacia nosu mi pomoze. Poradte mi na ktorej klinike. Prosim...

nostek

Elka, to mi je luto za ta boli spicka. To sa asi len hoji a hojenie svrbi i pobolieva.
Co sa stehov tyka: z jednej dierky odpadli same, a z druhej len mi do nosa pychol palicku s vatou, ze mi to vyberie a oni uz boli uplne rozpadnute (to su tie vztrebavacie stehy, cize nebudu ti to vytahovat), takze len mi vycistil nos. Daval mi to dole (ak si dobre pamatam)posledny den spolu s dlahou - cize 14dni.
Pisala si ze ti dal dole dlahu, ale aj ti ju opat dal naspat, nie? ci uz si bez dlahy?
ano nostek mas este spuchnuty, aj mna najskor ten moj zaskocil, ked som ho zbadala po `odbaleni`, ale to je vsetko o zvyku. Mne na mojom nose chybal ten hrbolcek ;-) ked som sa prvy krat videla. U

elka

angie ahojček!!
Takže už len pár dní, nebojkaj naozaj sa to dá vydržať. V piatok idem na kontrolu možno ťa prídem pozrieť ak budeš chcieť. Velmi ti držím palčeky, budem na teba myslieť. papa

elka

nostek ahojček!
Dnes ráno som utekala k lekárovi, dosť ma začala bolieť špička nosa /to šité/ a nemohla som sa ho ani dotknúť, tak som sa zľakla a išla do MT. Ževraj zápal tam nie je a je to bežné a dali mi dole aj fixáciu. Môj prvý dojem bol že som sa skoro nespoznala pretože nos je dosť opuchnutý.....:-)) Teraz už len budem netrpezlivo čakať kým odpuchne, inak je pekný rovný /ako som si rozkázala/. Ešte nemám fotky po operácii ale ak budem mať tak ti určite pošlem. Nostek aj teba ťahali tie stehy? mňa dosť, ale snád to tak má byť. A kedy ti ich dali preč? Ja mám ísť na kontrolu v piatok a neviem si predstaviť že by sa mi ich mali dotknúť. Mám to dosť citlivé. Inak operácia a po operačné stavy to by som si kludne zopakovala....:-))

belua

ja viem, že to čo teraz napíšem nebude asi celkom k téme, no predsa...pred týždňom som bola na operácii nosa, nebola to síce plastika, ale kvôli zdravotným problémom, ale tá bolesť \\\\\\\\\\\\ \\\"stála za to\\\\\\\\\\\\ \\\"!takže ak je naozaj tvoj nos príčinou tvojho nulového sebavedomia, tak tú plastiku podstúp, ja osobne, by som viac nedovolila nikomu robiť niečo s mojim nosom:-).veľa šťastia