Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

elka

angie!!!!!!!!!!
dúfam že už je všetko v poriadku a máš to za sebou......:-))))v piatok som chcela prísť za tebou aj maškrtku som ti niesla len som sa dosť zdržala u lekára .....:-(( ozvi sa hneď ako budeš môcť, som veľmi zvedavá.

elka

ahoj fragaria!!!
ďakujem za gratuláciu a prajem ti nech už to máš tiež za sebou. Mne tiež viac menej dal dole len hrbolček a mierne znížil a robil špičku. Vyzerá to oveľa lepšie ako predtým ale nie je to ani nejaká veľmi veľká zmena. Pretože tam chirurg pozerá aj na to aby ten noštek pasoval k tvári a sama si naozaj neviem na sebe predstaviť malilinký noštek. Ale kamoške robili tiež dva krát nos pretože prvý krát jej neurobil špičku a tiež s tým nebola spokojná. Teraz to má super. Ak budem mat tú fotku tiež ti pošlem. zatial pa

elka

nostek ahojky!!!
konecne som sa dostala k pc. Tak už som v pohode, v piatok mi vybral stehy a uplne sa mi ulavilo. Už som bola aj vonku a je to zvláštny pocit. Stretla som kamošku a akože normálne sme sa bavili a stále ma sledovala a nevedela prísť na to čo sa mi udialo :-)). Nechala som ju v tom. Musela som sa potom aj smiať. Ale nechodím velmi po vonku, nechcem prechladnúť. Len stále sa mi zdá že mám nos napuchnutý. Ale ževraj kým "sadne" to potrvá aj tri mesiace. A ty nostek máš ho už odpuchnutý??? Doma by som mala byť do konca roka a potom šup do roboty.

z88

Ahojte baby, vsetkym ktore sa chystate drzim palce, tym ktore to maju za sebou skore uzdravenie. Mam dotaz na Leu. Ja mam u dr. Gubu termin na 1.2 a dost sa bojim, ani nie tak operacie ale skor toho ako budem potom vyzerat. Dakujem ti za vsetky blizsie informacie co sa operacie tyka, chcem sa ta este opytat, ci si mala nejaku predstavu aky ten nos chces alebo si to proste nechala na doktora. Ja chcem vyrovnat hrb a teda tomu bude musiet prisposobit aj tu spicku a toho sa najviac bojim, ze ako ta spicka nosa bude vyzerat, neviem si seba vobec predstavit. Kolkokrat si bola u doktora na konzultacii? Ja len raz a uz ho uvidim len v den operacie. Neposlala by si mi aj fotku po? Ak nie, pochopim a este raz dik.

nostek

Zuzka, neviem ci som jedina, alebo to len ten moj doktor nedava tamponadu... Nikdy som sa ho na to nespytala, proste mi ju nedal a `nechybala mi` ;0)
Aj som sa divila po operacii ze ju nemam, ale dalej som to neriesila.
Najlepsie sa spytat lekara ked pojdes na objednanie sa. A myslim ze tie tampony sa daju zniest aj keby som ich mala. Uprimne to by ma najmenej trapilo pri pomysleni a zamyslani nad operaciou. 2dni vyrzis, nie?

nostek

Ahoj Eli, liecis sa? snad sa to da vydrzat a nenudis sa doma... uz mas dost dni za sebou, cize to najhorsie je prec ;o)
Zajtra mas kontrolu, vela stastia-nech ta to neboli... a v sobotu `sup ho` nahod make-up a bez do uliiic sa ukazat svetu ;0)

fragaria

Ahoj Elke, aj ja by som sa chcela pridat, ku gratulacii, ze to mas uz za sebou, mohla by si prosim taj aj mne poslat fotku ako si vizerala pred a po? moja adresa:miriama6@post.sk ja mam pocit, ze vacsinou si zeny nechavaju odstranit len hrbolcek, tak ako som to spravila prvy krat aj ja, lenze ja chcem teraz zmensit nos, tak sa bojim, ze ako to vlastne budu robit. Tak sa zatial maj a drzim palze v zahojovani. papa

zuzana159

Ahoj nostek.
Dakujem za odpoved. Este jednu otazku mam: ten chirurg robi vsetky operacie bez tamponady, alebo ty si bola ojedinely pripad, ze si ju nastastie nemala. Dakujem.

angie

elka, dufam ze ti je uz lepsie a nemas bolesti. Az 5 dni si bola v nemocnici? to je velmi dlho, vsak uvidime ako to bude u mna. Vyslesdky mam vyborne, tak uz mi nic nestoji v ceste si to akokolvek rozmysliet:-) a ani nechcem!!
:-)))))