Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

tina

Ahojte, tiež mi operovali nos ale pred 6 rokmi chcem ešte doriešiť špičku nosa bola som oerovaná na Zochovej v Bratislave ale to je už zrušené, nevedeli by ste mi dať nejaký tip kde mi to dobre spravia ďakujem krásne.

angie

elka,
mne ho nelamal, len mi ho zbrusil a upravil spicku. Trosku ma zamrzelo ze si zmenu nikto nevsimol, aj ked sa stale spolieham ze po opuchnuti bude viditelnejsia zmena. Ale ved tu ide predsa o mna a ked ja som spokojna, tak potom nie je co riesit. Doktor mi ani nenavhol zmensit mi nos, tak som dala na jeho predstavu, ved urcite ma za sebou tisice takychto operacii. Ani bolesti nemam, dokonca som ich ani nemala, modriny som tiez nemala, len mi opuchlo lave oko, doktor mi povedal ze mi praskla cievka ked mi ho brusil, ale na druhy den som bola uplne v pohode. Sestra mi dokonca povedala ze mi sadra pasuje:-) a to bol vazne pokrok. Este sa chystam na poslednu kontrolu, pojdem okolo 8. januara.
Elka, nostek a karola chcem sa Vam podakovat co ste pre mna urobili, nesmierne si to vazim !!!! Mam vas rada:-)))))

elka

ahojček nostek!!
Veru máš pravdu, ako to ubehlo odvtedy ked som sa odhodlávala a ty si to mala čerstvo za sebou. Ale je to fajn ked má človek s kým o tom pokecať, dodávať odvahu....Ja som zvedavá aká reakcia bude medzi známymi a v robote /stále som radšej doma, len málo chodím von/, ale ako som písala nie je to nejaká velká zmena. hoci pre mňa ano so zrkadlom pomaly aj spávam.....:-))) papa

elka

ahoj angie už som sa nevedela dočkať kedy napíšeš. Pridávam sa tiež ku gratulácii. Ano operoval ma ten istý doktor. Je velmi zlatý. Na kontrolu som bola dva krát. A keby niečo mám prísť, ale to snád už nebude potrebné. Bola som zvedavá na to aké to bolo s tou lokálkou, ja som nemala odvahu a podla toho čo píšeš som určite dobre spravila...ale už je po všetkom takže super.Inak nos mám stále akoby strpnutý a trochu napuchnutý a ked som na chvíľku vonku v zime tak cítim aj miernu bolesť. Ale ani sa nečudujem "chudáčik noštek" čo si musel vytrpieť ....:-)))) Angie aj ti ho lámali? Mne ano ale neviem na kolko krát.Radšej som sa ani nepýtala...som bola že to mám za sebou.Do kedy budeš PN? Ja už asi druhého nastúpim do práce, velmi rýchlo mi to ubehlo.Napíš mi mail ak chceš, pošlem ti foto, len ešte stále len slubujem, lebo nemám nové fotky. Tak zatial papa

nostek

Hello Angie, super gratulujem ;-)))
...
sranda, ako sa to tu cele dostalo do ``obratok`` ;o)
ked som si po lete zacala pisat s Elkou, este sme netusili, ze tak rychlo budeme mat po operacii a ze sa pridaju aj dalsie `nespokojne nosky` k nam ;o)
super, hlavne ze sme vsetky spokojneeee ;o))) s novymi super nostikmi...
papapa

angie

ahojte nostek a elka!!!
kocky konecne som sa dostala k pc, doma mi nefunguje (ako naschval) a tak som nemala na vyber zajst do robotky:-)
kocky mam to uspesne za sebou, len ho mam este opuchnuty, ale som spokojna. Elka neviem ci ta operoval ten isty doktor, mala som Homolu, a ty? velke zmeny mi neurobil, nezmensoval mi ho, len mi upravil hrbolcek a zuzil spicku, ale ked mi dal dole sadru, tak povedal ze je teraz dokonaly:-)!!! Elka aj som sa na teba pytala kociek ktore byvali spolu so mnou na izbe, ale asi prisli ked ty si uz bola pustena na domacu liecbu. Personal bol velmi prijemny, doktor vtipny. Velmi mi psychicky pomahal pocas operacie, lebo poviem vam, lokalka je tak dobra pre silne zaludky, myslela som si ze to neprezijem, bola to strasna bolest ked mi pichal injekcie do nosa na umrtvenie,ale vysledok urcite stoji za to, takze vobec nelutujem. Elka kolkokrat si bola na kontrole? Ja sa chystam po novom roku, den pred vianocami mi dal dole aj dlahu aj stehy, vraj aby som bola pekna na vianoce:-)
Dievcata velmi pekne vam dakujem za podporu, prajem Vam krasny novy rok a nech ste so svojim nostekom len a len spokojne!!!!

nostek

Elka, super som rada ze si happy ;o)
aky ho mas? rovny? ci jemne prehlbeny?
ten opuch je normalny, ja ho uz mam super. Vzdy si myslim ze uz je odpuchnuty a na druhy den sa mi zda este odpuchnutejsiiii ;o)))
sem tam spicku citim ze este jemne opuchne,ale to je uz minimum a nie casto.
Ja som maximalne spokojnaaa.
Presne ako pises nieje to ziadna rapidna zmena, ktora ti uplne zmeni image, skor je to taka malicka uprava, ktoru si vatsinou okolie ani nevsimne ked na to neupozornis.A to je na tom to pekneee ;-)