Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
jaja
mne operácia nosa práveže vyriešila problém s dýchaním, pri operácii v prvom rade chirurg musí pozerať na to aby si mohla dýchať a nie aby ti uškodil, ved by si potom mohol hradiť operáciu sám, no nie?
ja som to
takže k tej otázke kedy sa nos láme a kedy brúsi, podla mna sa láme vtedy ked ide trošku nakrivo a brúsenie asi vtedy ked máš hrbolček alebo ho chceš znížiť.
ahoj nostek!
to je dobrý nápad nová téma...:-)) A k tomu vydaju, ja už to mám za sebou takže sa pýtajte....hihi:-)))
Ahojte kocky. Nema tu niekto skusenosti s plastickou operaciou v Kosiciach? Chcela by som sa este opytat, kedy nos lamu a kedy z neho len brusia? dakujem :)
Ahojte kocky, aj ja zelam vsetko naj naj naj v novom roku a hlavne zdravicko,uspech a tu nasu `krasu` ;o)
Myslim ze nasa tema pomaly ale iste upada, uz sme si splnili co sme chceli...;-)
Pripadne mozme zalozit novu temu, nieco co chceme dosiahnut next...
Ja mam v plane sa (mozno) aj vydat ;o)
Ahoj Angie,
nemáš za čo dakovať, len sme ťa trošku nakopli...:-)) ako aj mna nostek nakopla, možno by som doteraz nad tým len uvažovala a uvažovala....Hlavné je že už to máme za sebou a keby sa ma niekto spýtal či by som do toho išla ešte raz odpovedala by som že ano. Všetko dobre v Novom roku...:-))))
Mne robil spicku nosa MUDr.Simkanin a bola som velmi spokojna.Odporucam...
pracuje v Chirkoze na Gercenovej 8 v Petrzke... www.chirkoz.sk