Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

elka

jaja
mne operácia nosa práveže vyriešila problém s dýchaním, pri operácii v prvom rade chirurg musí pozerať na to aby si mohla dýchať a nie aby ti uškodil, ved by si potom mohol hradiť operáciu sám, no nie?

elka

ja som to
takže k tej otázke kedy sa nos láme a kedy brúsi, podla mna sa láme vtedy ked ide trošku nakrivo a brúsenie asi vtedy ked máš hrbolček alebo ho chceš znížiť.

elka

ahoj nostek!
to je dobrý nápad nová téma...:-)) A k tomu vydaju, ja už to mám za sebou takže sa pýtajte....hihi:-)))

jaja

ahojte chcem sa len opýtat ake sú rizika plastiky nosa, je pravda že môžu nastať aj komplikácie s dýchaním?

ja som to

Ahojte kocky. Nema tu niekto skusenosti s plastickou operaciou v Kosiciach? Chcela by som sa este opytat, kedy nos lamu a kedy z neho len brusia? dakujem :)

nostek

Ahojte kocky, aj ja zelam vsetko naj naj naj v novom roku a hlavne zdravicko,uspech a tu nasu `krasu` ;o)

Myslim ze nasa tema pomaly ale iste upada, uz sme si splnili co sme chceli...;-)
Pripadne mozme zalozit novu temu, nieco co chceme dosiahnut next...
Ja mam v plane sa (mozno) aj vydat ;o)

elka

Ahoj Angie,
nemáš za čo dakovať, len sme ťa trošku nakopli...:-)) ako aj mna nostek nakopla, možno by som doteraz nad tým len uvažovala a uvažovala....Hlavné je že už to máme za sebou a keby sa ma niekto spýtal či by som do toho išla ešte raz odpovedala by som že ano. Všetko dobre v Novom roku...:-))))

ivkaslivka

Mne robil spicku nosa MUDr.Simkanin a bola som velmi spokojna.Odporucam...

pracuje v Chirkoze na Gercenovej 8 v Petrzke... www.chirkoz.sk

jaja

klikni si do googla estetickú medicínu a dozvieš sa vše. Najlepšie ak sa objednáš aj k niekomu na konzultáciu samozrejme bezplatnú.Niektoré súkoromné zariadenia si totiž za konzultácie učtujú,ale je kopa čo nie tak sa poobjednávaj na koz. a popýtaj sa naj.detaily.

bajabea

Ahojte holky, poradte mi postup, ked si chcem dat upravit nos. Kde mam ist, za kym ist, ake tel.cislo mam volať, kolko to stoji, ako dlho je clovek PN. Dakujem dost sa bojim. Bea