Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahoj fragaria, určte to dobre dopadne držím palce.
Dievčence dnes som bola prvý krát po operácii v robote, obzerali si ma ako vo výklade ale nikto nič nepovedal, neviem či im je také trapne o tom rozprávať a spýtať sa alebo si to nikto nevšimol?!...:-)))
Ahoj Elke, aj aj to budem mat samozrejme v celkovej anestezii, v lokalke by som to asi neprezila, na to ja nemam zaludok.Staci, ked viem ake nastroje na to budu pouzivat. Zajtra idem na vysetrenie ku svojej doktorke, tak hadam to dobre dopadne. Ahoj a pekne odpuchaj
mam jednu otazocku. Pri operacii budem hola?
jaja, ty si presne povedz aky chces nos!!! povystrihuj si obrazky nosov ake sa ti pacia (hlavne z boku) a zdorazni doktorovi, ze nechces `prasaci` ale klasicky rovny.
Ja som tak urobila a mam ho uuuplne skveli rovny, ziaden sedlovy...
Som mu povedala, ze ked mi urobi prasaci budem najnestastnejsi clovek na planete ;-)... a ked ma preberali z narkozy prve co bolo mi hovori mate ho krasne rovny ako ste chcela ;o)
Takze sa nedaj odbyt a stanov si presne co chces!!! pa
jaja,
ja som bola na PN 2-3tyzdne. Akonehle ti da doktor dole sadru (co dava na 14-den od operacie) si praceschopne.
Vlastne aj predtym si praceschopna, len ta sadra (podla toho co robis)ti asi do prace vyhovovat nebude...
Moja kamaratka chodila tyzden so sadrou do prace- robi v kanzelarii, nie so stykom s ludmi.
Ale na tvoju otazku odpovedam, PN=2-3tyzdne a si fit ;o)
ja viem že by mal dávať doktor pozor, ale počula som taký prípad ako jedej slečne po korekcii nosa porobil niečo s prekážkou a jej sa ťažko dýchalo.Anatomicku funkciu by mal zachovať to je jasne,len ma to vydesilo.Este sa chcem spytat tie co ste to podstupili po akom case ste boli schopne vrátiť sa do práce?
Ahoj elka. Ty si mala krivy nostek? Lebo ja mam a asi aj viem aky by som chcela, len sa bojim že mi to tak nevijde. Mohla by si mi poslat fotku predtym a potom prosim... Mozem potom aj ja tebe...ked chces vidie ako som na tom :( dilligaf@post.sk
ahojček fragaria!!!
V prvom rade ti držím palce a hlavne sa nemáš čoho báť /ved vieš/.
musela som tam prísť na 7.30 a boli tam so mnou aj iní pacienti takže vás tam bude určite viac. Dr. je veľmi príjemný človek uvidíš že všetok strach a stres z teba opadne. Ja som bola v celkovej anestéze takže som o ničom nevedela čo sa tam v sále dialo. To bola pre mňa výhoda pretože ja som veľký bojko. Tebe to budú ako robiť? Nebojkaj budeš to mať rýchlo za sebou, držím palce.
Ahoj Elke, chcem sa ta spytat, kedze sa to uz aj mne blizi, mam prijem 25.1 sla si tam rano, alebo mam prist poobede. Ked som tam bola z toho vzrusenia som sa zabudla aj opytat. Dakujem. Dufam, ze tvoja rekonvalescencia prebieha v poriadku. Neviem, ci kupujes bajecnu zenu, nechcem robit reklamu alebo nieco, ale bol tam doktor Homola a rozpraval o plastickej operacii nosa, mala som co robit, ked som to citala, ako to vlastne prebieha, ale aspon som sa ukludnila, ze sa vkladam do dobrych ruk. Uf, nech uz to mam za sebou. papapa