Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

sarah

Nostek, elka, angie... velmi vas obdivujem, ze ste sa na to dali. ja mam tiez krivy noc, naspodku trochu zdvyhnuty a hrbol.. ked som bola mensia, bola som na prehliadke u jedneho doktora, vravel, ze sa to da dat bez problemov prec. A ja som to chcela, nebala som sa. Teraz mam 16 a bojim sa :) vravel ze ma moze operovat az ked mi uz nebude rast noc, asi okolo 18. tiez mam take stavy, ze raz chcem ist ale prevladaju tie kedy nechcem. mozno sa na to raz odhodlam, ked budem starsia. pa a vela stastia

cica

absolvovala som plastickú operáciu nosa pred piatimi týždňami v Banskej Bystrici je to súkromná klinika NOVAMED a vsetko bolo perfektné je to jednodňová chirurgia všetci sú tam strasne zlatí a môj nos je super po jeden a pol tyždni mi vybrali stehy z dierok mala som trosku monokle ale zmizli do troch týždňov a je zo mňa nový človek a žiadna bolesť ten zákrok je skutočne bezbolestný

barbarabbbbbbbb

ahoj.ja mam plastiku nosa urobenu,robili mi to v septembri.nos sa mi na moje pocudovanie rychlo zahojil,uz po tyzdni om mohla normalne fungovat.Ale ten tyzden bol pre mna dost tazka.a aj ked mam uz pekny nos,asi by som si to druhykrat robit nedala.Ale stalo to za to.drzim palce,papa

martin septim

Ahojte, vsetci.
Cital som vase prispevky, a som rad ze vam to takto dobre dopadlo.
Mam 2 otazky:
Kolko stoji operacia nosa, ak je moj nos krivy? Od spicky my ide dohora(nie tak rovno ako by mal), a potom mam v zadu nosa taky spad. Snad viete co myslim. A dalsia:Od kolkych rokov je vhodna takato operacia nosa?
Bol by som velmi vdacny ak by ste my co najrychlejsie odpisali.
VDAKA

nostek

Ahoj elka... a to nikto nevedel z prace, ze si mala plastiku???
No ja som pre zmenu zase vymyslala a vcera som bola u kadernicky na predlzenie vlasov a tiez som v praci nikomu nic nepovedala a teraz pozeraju, heh... a uz aj pytaju kontakt na kadernicku ;o)
Mozno kolegovci vidia ze si `ina` ale nevedia cim to je... podla mna po case ti to niekto povie, ked to zbada...
A ked to bude ciste `zavist` si ich nevsimaj ;o) ty sa citis a vies najlepsie ze si dobre spravila...
(neposles mi foto?) rada uvidim ako ti to urobili...
cmuk ,pa