Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

anooo...

a este nieco... chcem sa opytat, ci niekto nema skusenosti ohladom financii. mala by som teoreticky mat narok na bezplatnu op, kedze to bol uraz? vtedy ma rodicia totiz nevzali k lekarovi, takze nemam nijake potvrdenie alebo co. a este som pocula aj o tom, ze ak odborny lekar zisti, ze narusene priehradky v nose zabranuju normalnemu dychaniu /co moze postupom casu viest az k infarktu/, tiez je op bezplatna. poculi ste uz nieco o tom?
dakujem! majte sa!

anooo...

ahojte decka!

chcem sa vam nesmierne podakovat za to, ze si tu pisete a vymienate navzajom skusenosti. vasu diskusiu sledujem uz dost dlho a aj vdaka vam som sa konecne rozhodla podstupit op. ked som mala 4 roky, mala som uraz, a teraz mi nos vobec nevyzera pekne - absolutne neprirodzeny tvar, krivy s hrbolom. preco som vahala? mozno aj preto, ze u nas doma to bola vzdy tabuizovana tema. a zacat s niecim, o com si sa s rodicmi nikdy nerozpravala, je fakt tazke. nemala by som mysliet na to, ake su moznosti ich reakcie. vzdy som mala strach, ze ich tym odrovnam a nebudu vediet zareagovat. ale egoizmus na pravom mieste nie je zly! teraz som uz presvedcena! op by som chcela podstupit v lete. tak dufam, ze dovtedy tato diskusia nezahynie a budete mi nadalej vasimi prispevkami pomahat.
majte sa super! velmi si vas vazim!

jaja

ten vysledok hadam nebude až taký hrozný, nemôže to byť horšie ako to je teraz, ber to tak že vždy to bude lepšie.

estee

Martin je pre mna dost daleko, kedze som z BA, takze radsej by som to absolvovala tu, o Dr. Fedelesovi sa dost vela hovori a zrejme nielen na Slovensku, ja som este rozmyslala nad Dr. Gubom z ULK

inac, co sa tyka komplikacii, jaja, tak si myslim, ze sa nemusis bat, ani samotny zakrok nie podla mna strasny, ja sa skor bojim toho vysledku

lapacha

Zdravim, odporucam plasticku chirurgiu v Martine, MUDr. Igor Homola, reportaz z operacie (plastika nosa) je aj v Bajecnej Zene c. 1/2007.

jaja

Dobre som pocula o doktorovi Fedelesovi z ruzinovskej nemocnice a doktorovi Brozmanovi,sídli v poliklinke Karlovej Vsi.Ale je ich určite oveľa viacej.

estee

ahojte,
ja som uz bola na jednej operacii pred 5 rokmi, ale s vysledkom nie som 100% spokojna a som rozhodnuta, ze chcem ist na operaciu znova, avsak po skusenostiach z 1.operacie prikladam vacsiu vahu vyberu doktora, preto by ma potesilo, ak by ste mi na zaklade vlastnych skusenosti poradili koho si vybrat????

jaja

no asi nam neostava nic ine len to prekonat,ibaze ja mam tu nevyhodu ze ma okolie nepodporuje,ale naopak mama mi furt hovori a co ked sa to skomplikuje atd..ale uz dost.jedna kamaratka mi poslala fotky pred a po a to ma upne omracilo,a ked to zvladli ostatne a neni to tranplantácia srdca:-)to bude o.k.

stellla

jaja...ja mam presne ten isty problem...tiez vzdy cuvnem...ale potom mam na seba nervy že uz som mohla by pekna...hmm neviem ako to prekonat...Pomoooc...poradte mi :)

jaja

ja viem, tiež že to chcem.no ked si mam dohodnút termín cuknem.potom si poviem počkám, no ale o mesiac mam nervy na seba že som nešla a že som to mohla mať za sebou.tak dufam že sa dokopem.