Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
podla tej internetovej stranky to vyzera tak, ze tam upravuju len makke casti nosa
ani ja by som nechcela celkovu anestezu, podla mna to je zbytocne riziko, led to ide v pohode aj bez toho
Ja som bola u MUDr.Simkanina v Chirkoz-e / BA/ Petrzalka a bola som velmi spokojna.Robil mi spicku nosa.Ak pomoze kontakt, ,tu je :www.chirkoz.sk stalo to 13 000; na splatky
A co mudr. Minarovjech? Ten je dobry plasticky chirurg a aj jeho praca bola v tv,je velmi sikovny a ma bohatu prax.....
no 40 000,- Sk sa zda aj mne dost vela, kedze inde to ide aj lacnejsie, ked absolvujes konzultaciu u Dr. Fedelesa, tak mi daj prosim vediet, ako na teba posobil a ako dlho sa k nemu caka
ja som bola 1.krat u Dr. Jezovitovej, bola sice velmi mila, ale tak 2.krat by som k nej nesla, kedze som s tym vysledkom nespokojna, ja sa rozhodujem v podstate medzi Dr. Gubom a Dr. Fedelesom, Dr. Guba mi vyberal pred nedavnom znamienka a velmi sa mi pozdaval jeho pristup, ale tak zase podla toho tazko posudit jeho skusenosti operacii nosa... o Dr. Fedelesovi som len vseobecne vela pocula, ale o ziadnyh konkretnych skusenostiach som nepocula
ja som u dr.Fedeleša na kozultácii ešte nebola,ale chystám sa.Bola som u dr.Koščála sú v tej istej budove a cena bola 12 000sk, ved vravím že skusenejší sú lacnejší.V interklinik mi to dával za 40 000sk,čo sa mi zdá za jednu kostičku na nose dosť.Bola som u doktora Brozmana a tiež sa mi pozdával,je dosť skúsený.
jaja, ty si bolo u Dr. Fedelesa na konzultacii? lebo co som videla ich cennik na internete, tak oni mali nejake dost nizke ceny v porovnani s ostatnymi... len oni nemaju v cene zaratanu hospitalizaciu
v ULK je cena tusim od 17 000,- Sk do 24 000,- Sk
no praveze ja som nebola spokojna s velkostou nosa, ale mala som ho rovny...a po operacii sa mi asi tie kosti nejak zle zrastli a spravil sa mi hrbolcek, ktory sice nie je nejak extremne velky, ale predsa ho vodiet a dost mi to prekaza i na dotyk a zase nerada by som podstupovala este tretiu operaciu...
aj ja rozmyslam predbezne o lete, hoci neviem, ci to je najlepsi cas na operaciu...co sa tyka financii, nemam s tym sice skusenosti, zrejme najlepsie je informovat sa v poistovni, lebo v sukromnej klinike si svoje urcite vypytaju, mozno dodatocne, ak to poistovna uzna ako nevyhnutne kvoli tomu urazu, tak by to mohli preplatit, hoci osobne si myslim, ze ta sanca je dost mala tu na Slovensku, mozno najlepsie by bolo navstivit nejakeho ORL lekara a s nim sa o tom porozpravat
ano ale to by si mala ist na orl vyšetrenie a tam ti povedia.tie ceny sú rôzne sukromné kliniky majú určenú hranicu akú môžu cenu stanoviť.Ide to od 12 000 až 40 000.Každý si stanoví svoju cenu, no neznamená to že čím draší tým lepší, paradoxne tí lepší a skusenejší majú nižšie ceny.To viem čo som zatial pochodila kozultácie v BA.