Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahojte. Na tuto stranku som sa viacmenej dostala nahodne. Prave pozeram Chirurgicke zakroky nosa na nete. Som vazne odhodlana sa na to dat.co najskor. Iked sa trochu bojim, co je asi normalne.No pri hladani vhodnych ambulancii, kto. robia plastiku nosa, som nasla aj take stranky, kt. ukazuju tu druhu stranu veci. Ako napr. Nevydarene operacie nosa, no a to je to co ma v tejto chvili trapi. Niektore ste pisali , ze uz mate skusenosti. Mate skusenost aj s nevydarenou plastykou? Alebo sa vam to nedajboze stalo? Sice som stopercentne rozhodnuta, ale nos ako prasiatko, alebo jackson nechcem.
Poradi niekto, Please. diky
ked som isla 1.krat, tak sa to strasne rychlo cele zomlelo, hlavne to rozhodovanie, vlastne mamina s tym prisla za mnou, ze mi tu operaciu zaplati, lebo vedela, ze sa tym dost trapim, ja som ani sekundu nezavahala, ani som nevyberala lekarov, vedela som, ze v ULK je oddelenie plastickej chirurgie tak som tam sla, ale vela spravilo to, ze mamina mi bola cely cas oporou, vtedy som mala len 19 rokov :)
ale teraz viac zvazujem ten vyber lekara a potrebujem dokoncit skolu, takze preto u mna by bolo mozne najskor leto, ale keby som nemala ine povinnosti, tak asi by som uz mala dohodnuty termin, ako sa poznam :)
ja vôbec netuším ale bud do mája,alebo až potom v septembri v lete to určite nechcem.V Ružinove sa to robí v lokálke aspoń Koščál mi to tvrdil,no počula som že Minarovjech to robil v celkovej,asi ked si pacient požiada alebo ja neviem.Kopletka nosa vychádza tak okolo 12.000 Sk.Vobec neviem, ale už to chcem mať z krku.Možno sa hecnem a pôjdem o 4 týždne dr.Brozmanovi,ja fakt neviem.Ale do roku 2008 určite:-)
jaja, ty poznas niekoho, kto tam bol na zakroku u Dr.Fedelesa? ak by ti to nerobilo problem, tak napis potom po konzultacii, kolko to tam stoji a ci on robi zakrok v lokalnej anestezii, kedze si pisala, ze Dr.Minarovjech robi v celkovej
..cim dalej, tym mam vacsi chaos v tom, ku komu by som vobec sla :)))
a ty by si vlastne kedy chcela ten termin?
ja idem v stredu na konzultáciu dr.Fedelešovi,ak by mi dal skorší termín tak môžno by som išla ja tam.Ked oni dajú tie termíny o pol roka a čo ja viem čo vtedy bude.Ale rozmýšľam o tom preto,lebo tam budeš hospitalizovaná nejaké 4 dni,a je to iné ked sa tam o teba starajú a v noci tam stále niekto je,každý deń ta kontrolujú a pustia ťa domov ako ti vyberú tamponádu z nosa.
mudr. Minarovjech z Ruzinovskej robi pekne nosteky,je sikovny a ma vela praxe. Aj v zmenarni robil plastiky,ktore boli v tv,je skuseny a vysledky po operacii boli super....
zatial este neviem ku komu pojdem, ani kedy, povodne som chcela v lete, ale neviem, ci je leto zrovna najvhodnejsim obdobim, hoci najradsej by som to mala za sebou uz zajtra :)
o Dr. Brozmanovi som pocula od teba 1.krat, takze sa asi este pokusim nieco vyzistit na nete o tej klinike, kde pracuje
ako som uz predtym pisala, ja som rozmyslala nad Dr. Fedelesom alebo Dr. Gubom - on mi vyberal znamienka a mal taky v pohode pristup, s clovekom sa aj porozprava, nie je taky odmerany ako niektori ini :)
no to s tým jačmeňom som zažila aj ja,je to fakt hnusné no prežila som to aj tu hnusnú injekciu.Ja asi aj tak pôjdem tomu dr. Brozmanovi,vraj patrí k špičke v Európe, len tak sa pôjdem mrknúť asi ešte aj do Ružinovskej Dr.Fedelešovi ale ten mi dá stopro termín za polroka a to sa mi nehce čakať tak dhlo.Len dúfam nech to dobre dopadne.Ty nemáš ešte nikoho vytipovanéo?
ak sa pytas mna, tak ja som bola 1.krat na zakroku pred 5 rokmi v ULK u Dr. Jezovitovej, teraz pracuje na klinike Esthetic na Partizanskej ul. Ako tu uz bolo urcite spominane, treba priniest vysledky krvnych testov, myslim, ze som dostala injekciu do zadku a nejaku utlmujucu tabletku, po ktorej sa mi chcelo strasne spat. Chvilu som bola na izbe, asi kym to zacalo ucinkovat no a potom pre mna prisli a zobrali ma na salu. Tam mi najprv pichli niekolko injekcii, nepamatam si kolko ich bolo, ale citila som mozno tak prve dve a hlavne napicha ich strasne rychlo jednu za druhou a dost rychlo ucinkuju. Potom som uz nic necitila, len som pocula hlasy, bolo to take akoby som polodriemala. (Rozhodne musim povedat, ze napr. ked mi chirurgicky vyberali jacmen zo spodneho viecka tak to bolo o mnoho neprijemnejsie, tam pichaju injekciu rovno do viecka a este treba mat aj otvorene oko a pozerat sa, fuj fuj :))))
No a po zakroku ma priviedli na izbu, kde som vacsinu casu prespala, ale teraz uz maju v ULK na izbach asi aj TV :) v nejakej inej diskusii to tusim jedno dievca spominalo, co tam bolo na zakroku. Na druhy den asi okolo obeda ma pustili domov, ako casto som chodila na prevezy si nepamatam, ale zda sa mi, ze som bola len 2 krat a vlastne ten 2.krat mi to uz dala cele dole. Myslim, ze po 3 tyzdnoch som uz mohla ist normalne medzi ludi. Mne sa modriny tusim vstrebali dost rychlo. Potom som sa bola este raz ukazat a vtedy mi povedala, ze ak by som este chcela nejake drobne upravy, tak mam prist. Moc sa mi nepacilo, ze ked si spravia svoju pracu, tak ten zaujem uz nie je taky ako pred zakrokom a pocas tych prevezov. Hlavne, ked sa akoby nepodari vsetko tak, akoby malo. V ULK si teraz myslim, ze uz aj fotia ludi pred zakrokom a potom niekolko mesiacov po, aby bolo jasne vidno zmenu. Predtym to nerobili. Aspon v mojom pripade teda nie, tak neviem. Aj ten zaujem o vysledok prace sa mi zda vyssi.