Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahoj dilema, mam za sebou az dve operacie nosa, jednu v ba v ruzinove, a druhu v ban. bystrici, obidve iba s nejakymi oblbovakmi, nie v celkovej narkoze, v ba mi to nespravili dobre,
Leon, som na tom takpovediac rovnako. Byvam blizko KE, tak nam potom prosim napis, ako to dopadlo. Tiez by som tam rada sla. Dakujem a drzim palce
Ahoj Leon...Velmi ti drzim prsty...asi sa aj ja pojdem mkrnut do Sace..Ani som nevedela ze aj tam robia cosi take...potom daj vediet ako ti to dopadlo...Drz sa...naozaj ti straaaassne drzim prsty ..
Ja neviem,no ja osobne ked by som mala ísť do celkovej narkózy tak jedine do nemocnice.Aj ked riziko je úpne minimálne,ale je a v nemocnici to je predsa len iné,majú tam potrebné vybavenie.Ja hovorím za seba.Viem že vela klinik pušťa domov po celkovej narkóze hned no podľa mńa to není v poriadku.
Podla mna nemas pravdu,ze ked mas celkovu narkozu mas byt aspon 2 dni v nemocnici....To zalezi na konkretnej operacii,a ta posudi kolko a ci mas byt v nemocnici. Mame aj jednodnovu chirurgiu,kde klientky rano pridu a bud vecer alebo na druhy den idu domov,podla typu operacie......
Ahoj Interklinik by som ti moc nedoporučovala,osobone som bola na kozultácii,Klinika je na koci v Rači.Nehovorím že dr. Dráč je zlý,aj prístup mal celkom dobrý,ale...
Prostredie je nepekné,doktor hovoril iba o tom kde všade bol na jakých podujatiach v zahraničí,majú strašne malo klientov,tiež sa mi nepáči že to rovbia v celkovej narkóze a hned ťa pošlu domov,ked si v celkovej narkóze máš byť aspoń dva dni na nemocničnom lôžku a nie zobudiť sa a ísť domov.Najlepšie cenu mi povedal 40.000SK čo je brutalita,akože to by som nedala ani keby mi nos sekal zlatým kladivkom,potom mi došiel papier domov asi po dvoch mesiacoch že ak sa rozhodnem do dvoch týždnov dajú mi zľavu a výjde ma to 29.000Sk čo je aj tak dosť.Neviem prečo majú zbytočne prehnané sumy,asi kôli rakuským klientom ale podľa mńa tých klientov ani moc nemajú,dával mi termín už o dva týždńe.Toto sa stalo ešte jednej pani,skúšajú to na teba či daš 40.000 litrov a ked nie skrešu to na 29.000.Čo sa týka nosa on sám mi podľa mńa robí tie pršačiky špička hore,povedal mi že ženský nos je vtedy dokonalý ked má hore špičku.Ukazal mi fotky nemôžem povedať že boli zlé,ale nezískal si moju úpnu dôveru.Ja osobne by som k nemu nešla.
a co poviete na INTERKLINIK ?
Prave mi poslali odpoved na moj mail. Posobia doverihodne s ich dlhorocnou praxou.Poculi ste uz o Dr.Pavlovi Dracovi? Ja si pockam do konca februara kym to budes mat jaja za sebou a potom mi povies u koho si bola a ako to dopadlo. Pisala som uz niekolko mailov niekolkym, a kazdy odpisal okrem niektorych zahranicnych.A stranky kt. sa zaoberaju plast.chir. uz viem naspamat. Fakt neviem ku komu ist. :-(