Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Luca,to fakt tak neskoro??? ja uz taky nos nexcem a mam este len 16 =(
este k tomu mesiacu...pokial si mozete vybrat, tak sa dat operovat pri ubudajucom mesiaci, nepriaznive cas je pri dorastajucom mesiaci, cim blizsie k splnu, tym horsie, v den splnu je to uplne najhorsie, a nikdy nie v znameni barana...preco? lebo mesiac nevplyva iba na priliv a odliv ale aj na taketo veci a ked si to nechate spravit v zly den, moze sa stat, ze sa to bude horsie alebo dlhsie hojit...tak len tolko...zvazte
mne tiez povedali, ze mam cakat do 18, vtedy clovek uz nerastie to kvoli tomu...este som si davala pozor v akej faze a v akom znameni je mesiac, lebo aj to ma na to vplyv..nie je to moj vymysel, ked som to povedala primarovi, ktory ma operoval, tak hned vedel o com je rec.. a nie je dobre mat vtedy kramy...ale to vsetko az vtedy ked si budete vyberat konkretny termin..
Ahoj Sarah. A o Kosiciach si neuvazovala? Lebo je hej. No v Ke je chirmed, potom nieco na Mojmirovej...to je za Dargovom..a potom dr. Jurasek, ale na toho som pocula nejake staznosti...taze neviem...Ale teraz dost rozmyslam nad tou Sacou...Uz to ze je to nemocnica a clovek sa tam citi bezpecnejsie...hh :)...no uvidime ako dopadne leon...drzim mu strasne prsty a obdivujem jeho odvahu...leon go go...
zuzanan..netvrdim, ze v ruzinove su uplne neschopny, mne ten nos jednoducho po operacii u nich zostal krivy..ale nie je operacia ako operacia, vies zavisi od toho, ci mas nos na padrt, alebo chces len mensiu korekturu, ked je to polamane, tak treba viac krat operovat, lebo je to ovela zlozitejsie, tak ako to bolo u mna, neviem aky problem mas ty...v BB som bola u primara plast. chirurgie, ale zabudla som meno sorry,
To Lera: heeej to nemyslis vazne, ze v Ruzinove to nedopadlo dobre, ved ja sa tam chystam. Sakra, no teraz uz ozaj neviem kam.V Bystici si bola u koho? Nie nahodou MuDr.Cerven? Pocula som o nom, zevraj je dobry. Poradila mi ho kamoska z BB, ja niesom z BB. Byvam pri blave, no momentalne v zahranici. Nevies nieco o tom Cervenovi? dik za odpoved. Neviem komu mam verit, nechcem chodit na plastiku dva krat. Kua tak nech mi to spravia niekde poriadne, bo uz som pocula vela pripadov, ktore boli dva ci tri krat na rhinoplastike. Sakra.Pojdem asi do ciech a basta. :-(
ahoj jaja.. pretoze zostal krivy, ale aby som bola objektivna, mala som ten nos fakt uplne rozlamany, hoci navonok to tak nevyzeralo, takze nech by som sa isla dat operovat kamkolvek, vsade by to bolo treba asi spravit na dva krat...neboj sa, fakt sa to da vydrzat, ked ja som to prezila az dva krat:-)drzim palce