Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahoj Elka,
operacia dopadla dufam dobre, este som sa nevidela. Ked mi to prevezovali, tak som chcela, ale sestricka ma prehovorila, ze aby som este tyzden pockala, tak cakam. v pondelok mam ist na druhy prevez a potom mi to dufam, daju dole. Ako dlho si to mala ty?
Vsetci su zlaty, sa pytaju, ako to vizera a tak, ako sa mam. Som sama zvedava, dufam, ze nebudem sklamana. Tak zatial pa.
Ahojte Nostek, angie!!!
Aj ten môj už pekne odpuchol /ale nie celkom/ dávate si ešte niečo do nosteka?? Ja v nom stále cítim také ťahanie a trošku ho mám vo vnútri červený...hm...má to tak byť???
Ahoj Leon. Strasne to drzim prsty aby ti to vyslo... A verim ze konecne budes stastny a budu sa na teba zeny lepit...xixi... Potom sa ozvi co a ako...Tak este raz...VELA STASTIA :D
ahoj leon tiež ti držim palce, mna to čaka tiež o dva týždne v BA.
Stelll, Sarach: dakujem velmi za potporu.Ja mam 23 no kôli nosu som si v živote užil svoje.Hlavne som nenabral odvahu balit nejaku holku,ved som jej nevedel ani pozriet do oči len aby si nevšimla môj nos :( No už sa nebudem trapit! Presne za dva tyždne mam operciu,ako som spominal tak v nemocnici v šaci. Teraz ma ešte čakaju predoperačne vyšetrenia. Tak my držte prsty. Ešte sa ozvem.
ahoj elka,
dakujem ze si na nas este spomenies, je to velmi mile:-))))
s nostekom som uplne spokojna, a co ty? pozdravujem Nostek
baby strasne vam drzim palce aby ste to zvladli nostek tak uz to máš za sebou.
Ahoj Elka :)
nostek sa ma super ;o)
to ako `JA` a aj moj `NOSTEK` ;o)
mam sa fain. A TY?