Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
vdaka sarah :)
NOSTEK, FRAGARIA,ANGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojte kočky, čo je s vami?????Fragaria dúfam že si absolvovala tú operáciu a dopadla dobre. Ako sa majú vaše nosteky :-)))????
stella, budem ti drzat palce :) Urcite strach prekonas a potom budes rada, ze si to zvladla
Ja som podstupila operaciu asi v r.2003.
Strach som nemala. Je dolezite mat dobreho chirurga! Po operacii som mala trochu bolesti v krku :-), tvar som mala ako keby ma boxovali :-) ale za 3dni som bola fit! Ver mi, nie je to nic strasne a neodporucam pozerat sa do zrkadla prve 3dni po operacii:-) Hlavne musis mat toho spravneho chirurga! Ja som bola operovana v zahranici, takze na Sk nemam skusenosti :-S Drzim palce.
Ne nemam termin este vobec....som este ani nakunzultacii nebola sak to su stresy ale musim to prekonat sakra. A teraz by som ani nemohla lebo mam skuskove obdobie a musim zrobit tie debilne skusky, nemozem si dovolit byt PN...mozno pocas dalsieho semestra...uvidime ci sa odvazim...:)
Ahoj stellka, mas urcite pravdu. Stoji to za to, treba len prekonat ten strach. Ked som si na pocitaci dala "prec" hrbolcek, ani som sama neverila, ze to tak dokaze zmenit celkovy vyraz tvare - a k lepsiemu. Uz mas termin? Ides do Sace?
Ahoj Sarah. Ja tiez niesom z KE ale z okolia a mam 19, cize idealny vek. Aspon si myslim...hehe. No a to s tym strachom je na tom to najhorsie. Ja sa stasne bojim doktorov a vsetkeho co s tym suvisi. A v zivote by ma nenapadlo ze ja dobrovolne budem chciet ist na operaciu...no ale ked musim...no nemusim ale chcem mat pekny nostek...je to moj velky sen...Aj mne budu robit operaciu v celkovej anesteze...a myslim ze davaju nejaku injekciu na ukludnenie...aspon dufam, lebo ja som strasny stresman.Ja mam stresy ist aj na konzultaciu... :)Dufam ze to uz nejako zvladneme a budeme peknucke :)...myslim ze to stoji za to...
punklentilka, operacie sa naozaj robia az po osemnastke, ked sa ti ukonci celkovy vyvoj (hlavne nosa:) Lebo keby ti robili plastiku skor, nos by sa ti urcite este zmenil a zbytocne by si chodila na zakrok dvakrat
Ahoj stellka. Ja nebyvam v KE, takze neviem aki doktori tam su, ale dufam, ze schopni :) Mam este len 16, takze je to daleka buducnost, ale snazim sa uz o operacii co-to pozistovat, kedze mam z lekarov strach. Ked mi to uz budu robit, tak len v celkovej anesteze. Ty sa nebojis? Myslis, ze pred zakrokom davaju nejaku ukludnujucu injekciu?