Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

fragaria

Ahoj Elke, tak aj mne to uz dnes dali konecne dole, ale stichy mi vyberu az o tyzden. no, ak mam pravdu povedat, som trosku sklamana. Ja neviem, cakala som, ze to bude vacsia zmena a takto mam pocit, ze vo vizera rovnako. Ale je to este stale dost opuchnute, tak budem cakat, ze to bude lepsie. TAk zatial ahoj.

stellla

Ahoj Leon, hlavu hore nemaj depku, ber to z pozitivnej stranky, ze horsie to uz nebude...myslim ze vzdy je to len lepsie, co som doteraz videla nejake foto a tak...Tak drz sa :)......Ja viem aj ja by som mala depku a strasne by som sa bala, ale niekedy je to tak, ze nejaky cas pred tym sa nenormalne bojis a ked uz dojde k tomu tak strach opadne...Joj neviem akoby som ta este povzbudila...Budem sa za teba modlit :)) Tak sa drz chlapce, ja ti straaaasne drzim pazuriky :D PA Budem na teba mysliet toho 14.2...

leon

Tak ludia začinam mat s tej operacie depku :(( Už nech je streda a mam to za sebou! Potom sem napišem ako to prebiehalo. Tak zatial :((

sosa

denisa-ako si na to prisla,že ovlada hypnozu? a prečo by mal byť podľa teba lekár dobrák od kosti? robí túto prácu aby pomáhal niekedy aj zakomplexovaným babám...

denisa

Bola som u dr.Gubu a nie som s jeho operaciou spokojná.Mimochodom ovlada hypnozu,tak si to babenky rozmyslite.Nie je to nič príjemné.Milý to je ,ale dobrák od kosti asi ťažko

nostek

Ahojte kocky moje ;o)
dlho som tu nebola...
Elka, ten pocit opuchu rano a cez den ustupenie je OK, aj ja som to mavala- kazdy den...uz to ustupilo - sem tam sa mi to este stane, ale to nikto nevidi, len ten pocit... to prejde uvidis...
A to tahanie stehov-alebo pocit tahania v nose som nemala, takze ti neviem poradit...ale verim ze to ustupi... inak si spokojna? pekne ti to urobil???
a tiez pozdravujem Angie a Fragariu- a drzim palce nech liecba prebehne ako ma- bezkomplikovo...
pappa kocky, drzte sa...

fragaria

Ahoj Elke, dnes som bola zase na kontrole, a este mi nechali dlahu, lebo ze mi to kompletne lamali, tak preto mi to musia nechat 2 tyzdne aby sa to neposunulo. Ale vo stvrtok mi to daju uz dole. Na svoju reakciu som zvedava aj ja. Zatial papa

elka

ahojček fragaria.
Som rada že to máš už za sebou. Mne po týždni dali dole tú dlahu a aj vybrali stehy, ale stále to cítim, ako som písala naposledy, ráno mám pocit že mám nos opuchnutý a v priebehu dna zase odpuchnutý, teraz to je vlastne začiatok tretieho mesiaca tak dúfam že v marci to už bude ok. Som zvedavá ked si to uvidíš na tvoju reakciu, daj vedieť. papa

sarah

Leon, tak presne preto chcem ist na operaciu aj ja. Lenze to este potrva... A ci sa na to vobec odhodlam. Prosim ta, prid nam potom po operacii porozpravat ako si sa mal, ake to bolo a hlavne ako vyzera tvoj novy nostek ;) Drzim ti velmi prsty. Vela odvahy a stastia:)