Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

denisa

mala som tú smolu,pretože k tej malej úzkej skupine patrím ja...Možno preto to "bolí"o to viac..Sorry pán Guba.Ale nevedela som ,že ste aj psycholog!A to ma štve...

estee

Leon,
aj ja ti drzim vsetky prsteky nech sa to podari podla tvojich predstav, ta zmena dokaze naozaj velmi pomoct a to nielen po fyzickej, ale i psychickej stranke, mne to pomohlo velmi, napriek tomu, ze to nie je celkom podla mojich predstav a chcem ist na dalsiu operaciu

estee

Katarina,
je to diskusne forum a myslim, ze je fajn, ze ludia sa podelia rovnako s dobrymi ako i zlymi skusenostami.
Ja zial tiez nemam najlepsie skusenosti s Dr.Gubom, hoci spociatku po zakroku som bola z neho nadsena, ale zial teraz tomu tak nie je, ked vidim vysledok a to som nebola na operacii nosa, ale podstatne jednoduchsom zakroku. Nespochybnujem jeho kvality v oblasti chirurgie ruky a mozno je aj skvely plasticky chirurg, mozno 99% jeho pacientov je spokojnych a zvysok ma proste smolu, lebo to stastie nemali.

leon

Ahoj Stellla,dakujem ti velmi pekne,ozaj ma tvoje vety povzbudily. Jedna zmena je že ma budu operovať 15.2. Dnes som tam bol na konzultaciu,myslim že to dopadne dobre:)

keksyyy

pekny den vsetkym! v poslednom case moc rozmyslam nad operaciou nosa, ba dokonca som rozhodnuta, ze ju chcem podstupit ale neviem ku komu ist.. pisu sa tu rozne nazory na doktorov... chcem ist do ba, rozmyslala som nad Minarjovechom ale moc dobre nazory na jeho pristup a pracu som tu nenasla, pan Kostal? tiez su rozne nazory na jeho pracu a guba, neviem, o nom som pocula iba tu na tejto stranke ale vacsinou pisu o nom pozitivne.. Viete mi nejakeho doktora poradit? nemam velky nos ale ten hrbolcek sa mi an nose nepaci a od malicka nie som spokojna s mojim nosom, tak preto chcem ist na tu operaciu len mam dilemu vo vybere doktora:-( Dakujem za nazory a odpovede! ahojte

elka

katarína nemcová!!!
Mám jednu otázočku. Nerobila si niekedy na "jednej" evidencii, spisy atď....???? /nechcem konkretizovať...:-)/ak ano tak chápeš prečo/ ak si to ty koho myslím budem šťastná a prosím ozvi sa. Ak nie tak sa vopred ospravedlnujem. Pekný deň.

elka

ahojček fragaria! Neboj určite to bude dobre, ja som sa tiež zlakla ked som si ho uvidela po operácii, tvar mal pekný len bol velmi široký a napuchnutý zo všetkých strán, ved ešte stále čakám ako sa vyformuje, mám ho citlivý na dotyk a sniakanie tiež je trošku obtiažnejšie a to som už 2 mesiace po operácii.....:-))

elka

ahoj nostek!! Pýtaš sa ci som spokojná, je to určite lepšie ako pred tym, hrbolček nemám tak ako som si to predstavovala ale stále mám ten pocit že ho mám opuchnutý, tak dúfam že to prejde.Uvidím asi tak za mesiac ako mi vravel lekár.

katarina nemcova

mila babenka denisa, uz davno ma nic tak nerozcertilo ako tvoj "prispevok". poznam dr Gubu roky, este z cias, ked robil v Ruzinove, na Oddeleni chirurgie ruky.Sice nezachranil mojmu muzovi zivot,ale jeho operaciami manzelovu ruku pred invalidnym dochodkom urcite.neskor operoval mna, i zopar znamych ktori sa na neho podnes den obracaju s plnou doverou, a pokial viem, nikoho z nich nesklamal! Taketo lekara, s takym zodpovednym pristupom, a takou odbornostou je treba hladat.- kedze to je robrika o operaciach nosa-nas znamy- sportovec, po operacii isteho pana doc, potom ineho pana dr -nemal ziadnu ulavu s dychanim, az ked ho odoperoval doktor Guba prisla konecne zmena.!takych pacientov ma urcite mnoho.Nerobim mu advokata, len ma to nastvalo!