Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

leon

Ahojte :) tak rano idem nemocnice,oprerovať ma budu vo štvtok. Držte prsty,potom sem napišem ako to prebiehalo. pa

angie

ahojte kocky, (elka, nostek, fragaria)
po dlhsom case som vbehla na forum, a je to pekne ze este stale si pomahate:-)
elka aj mne sa stava ze mi spicka nosa akoby znecitlivela, na dotyk je taka strpnuta, tak ak to mas aj ty, potom si z toho nic nerob, myslim ze je to v poriadku. Akurat pred par dnami som si v noci riadne prastila nos do steny, strasna bolest. potom mi bolo do smiechu, este nikdy sa mi to nestalo a akurat teraz si strelim do nosa.
tiez som mala problemi s pletou, a to hlavne po leukoplastoch, proste hroza. Treba si to len stale natierat kremami, lebo pokozka bola dlho vysusena.
A ste spokojne s nosikmi? napiste mi kocky, ci vidite zmeny, u mna su minimlne, nikto v robote si to nevsiimol (vdaka bohu), ale ja som uplne spokojna. papa, drzte sa mi!!!!

nostek

Ahoj Elka a Fragaria...
Ja som tiez mala plet podrazdenu po leukoplastoch, tak ako keby sa mi viac otvorili pory. V lekarni som si kupila svedske kvapky a s tym som si to potierala rano i vecer a pomohlo.
Pory sa stiahli. Vyskusajte, mozno to zaberie aj vam...A mam modru indulonu alebo modru niveu- to je zarucene bez extra chemie...
Je mi luto za ta Eli ta spicka stale boli, ale verim ze to coskoro prejde.
papap drzte sa

elka

fragaria ahoj! Presne tento istý problém /zdal sa mi vedlajší/ mám aj ja s pleťou, odvtedy sa mi nevie dať nejako doporiadku, samá vyrážka a drobné pupáčiky, hoci nikdy predtým som nemala problém s pleťou, dokonca ani v puaberte, asi budem musieť ísť kozmetičke, len ten nos mám stále citlivý.....:-(

fragaria

Ahoj elke, mi nevrav, ze mas este stale problem so smrrrkanim, to si ma moc nepotesila, ze tak dlho. no teraz ked tak pozeram na ten moj nos, je to o nieco lepsie, je mensi, a tesim sa ked to uz bude odpuchnute. Som bola aj s nejakymi mojimi spoluziakmi, pozerali na mna, ale teraz neviem, ci zaregistrovali zmenu,(kedze o tom nevedia) alebo len preto, ze ma dlho nevideli :-)a este ma trapi jedna vec, po tych leukoplastoch a dlahe, mam otrasnu plet. Ten moj nos je sami uhor som sama vyrazka, mam pocit, ze je to pre mna horsie, ako to, ze ho mam napuchnuty :-)v sobotu idem na svadbu, tak dufam, ze sa to dovtedy nejako zlepsi. Zatial papapa

lenka p

este ma napada-az potom, ako sa prevalilo, ze sa chystam na operaciu, som zistila, kolkych rezal-:),a nikto sa nestazoval, skor naopak! urcite sa nemusi kazdemu vsetko podarit, a vobec, tesim sa na tu zmenu!

lenka p

ja mam termin na moj nos u dr gubu na konci februara. navstivila som predtym 3 plastikov, co mi povedia. urcite sa mi dal najviac seriozny,aj ked najmladsi. na nic sa nehral, bol sice pomerne strucny, ale vsetko mi jasne vysvtlil.az potom som zistila, ze operoval dceru mojej kolegyne- a boli tiez velmi spokojne.nebudem asi menit moje rozhodnutie, aj ked sa trochu bojim.Ale ked to zvladli iny, tak aj ja.po operacii vam poviem,ake to bolo.vlastne sa aj tesim!

denisa

estee držím ti palce a dakujem...Sosa som rada ,že si maximalne spokojna s jeho prácou.Prajem diskusnému foru vela pozitívnych príspevkov a spokojných noštekov.

sosa

denisa
poriadne si sa pustila do dr.gubu,ale to su osobne ataky, ktore sem nepatria, pokial si nebola spokojna s jeho pracou, tak si to mala ist odkonzultovat za nim, alebo niekym inym, myslim ze vsetko sa da v pohode vyriesit, ale tu ho vykreslujes neskutocne co nie je pravda...ja som v priebehu troch rokov po operacii nosa aj spodnych a hornych viecok u neho a som maximalne spokojna, ziadna hypnoza,ani psychologia...