Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahoj leon, tak ti gratulujem, a dufam že teraz už budeš mať naozaj plnohodnotný život, a nebudeš sa hanbiť za svoj nos.
Chcem sa ťa opýtať ako si znášal celkovú narkózu, ja sa rozhodujem medzi lokálkou a celkovou.Aj by som brala celkovú len sa bojím.
Ahojky Leon, tak som na teba hrda, ze si to zvladol :) Mam na teba par otazok - Aki boli doktori? Davali ti pred operaciou ukludnujucu injekciu? Pocitil si niekedy bolesti? Celkovo to hodnotis dobre, hm? Nostek si si asi este nevidel. Napises potom, ci si spokojny? Dakujem ti velmi pekne :) Som rada, ze si ok. A prepac tolko otazok, ale ja asi tiez pojdem do Sace...
Ahojte kočky :)) tak dnes rano ma prepustily domov. Mam to za sebou,operoval ma primar ORL,operacia trvala dva a pol hodiny! Bol som jen z najtažšich pripadov (prepažku som mal zlomenu na troch miestach a aj značne vybočenie kosti)Musel my aj dvihať špičku nosa.No po operaii ma to skoro vôbec nebolelo a ani teraz,ta ak mate takyto problem tak nevahajte a chodte do toho!Teraz som akurat opuchnuti a na nose mam dlahu no inač sa citm fanj. O tyždem idem na kontrolu tak to bude dufam ok. Kedže septorinoplastiku poistovna neuhradza,tak ma to vyšlo na 26400sk v cene je už zahrnute všetko. No už teraz mam zo seba lepši pocit :) Ak chcete ešte nejake info,tak napište. Zatial sa majte fajn :))
koko stoji taka plastika nosa?robia ju aj v ziline?dakujem
Ahojte ...
Eli, ano aj spicku mi robil. Neboj , viem ze ti to lezie na nervy a cakas kedy ten `tahavy` pocit bolesti prejde. Uz tahas 3-4mesiac ak si dobre pamatam. Tak to najhorsie mas uz davno za sebou, teraz uz len ta spicka! Ja som ju tiez mala velmi citlivu a dnes po 6mesiacoch nos mam uplne zahojeny. Teraz ide kamoska na operaciu tomu istemu doktorvi ako som ja bola, tak som zvedava ako to jej urobi, lebo ona ma nos trosku v `horsom-krivsom-vastom` stave ako som ja mala.Doktor bude mat co robit, pretoze ho treba zbavit hrbu co nieje az taky problem, ale hlavne ho skratit a nosove dierky zmensit...no som zvedava...
drzte sa , papa
kočky,a to ze vas nostek este pobolieva je normalne, i mensie opuchy pretrvavaju cca aj 3-4mesiace,takze treba len vydrzat.tie vyrazky a pory su bezne,ved i koza si velmi vytrpela.ak mozem poradit,skuste biolampu od Zepteru,je skvela pre urychlenie hojenia nosa i koze. mam s nou fakt dobre skusenosti,po 3 tyzdnoch od operacie som myslim ze i vdaka nej uz uplne fit.
ahojte vsetci.ja som pred 3 tyzdnami bola na plastike nosa, robil mi to skuseny otorinolaryngolog,kt.ma zameranie i na plastiky.je to obrovska vyhoda byt operovana ORL lekarom nez plastic.chirurgom,nakolko ORL dr.prihliada i na zdravot.stranku nielen na esteticku.vsetko dopadlo vyborne,starostlivost skutocne na urovni.Vsetkym chystajucim sa drzim palce a nam s novymi nostekmi rychle hojenie a kracajte hrdo za svojim nosom. ;o)
ahoj leon. VELA STASTIA... nemaj strach....papa :)))
angie ahojky!!!
No hurá že si sa ozvala...:-)
Práve dnes sa to stalo aj mne v práci...smiala som sa a rukou som si buchla do nosa, skoro som vyletela zo stoličky. Dúfam že je to teda normálne že to ešte bolí /na dotyk/ ked...samozrejme že sa tá bolesť dá vydržať. Vlastne to ani nie je bolesť ale akési ťahanie, trpnutie. A záleží asi na tom aký veľký zákrok tam chirurg robil. tak papa a skoré zahojenie
Nostek ajoj!
Vyskúšam asi tú niveu, tá je poriadne mastná, ja si skôr dávam hydratačný krém a dokonca sa mi nos aj na špicke šúpe. Neviem mojka dúfam že to už čoskoro prejde /bolesť/. Dnes mi kolegyna povedala že už nemám taký ten nos napuchnutý ako som mala tak ma to celkom potešilo....:-))Nostek tebe robili aj spicku?