Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
No to vieš že my nebolo jedno koko za to zaplatim.Aby som bol presny tak:samotna operacia stala 14360sk(je to najnižšia cena za septorinoplastiku) ,hospitalizacia na 5 noci+ošetrenie5x2130=10650sk, čo je spolu 25010sk.Mne nos dosť krvacal tak preto som bol v nemocnici až 5 dni,normalne vas po dvoch dnoch pustia domov. Ešte som mal nadštartnu izbu(čo nieje podmienka) a ta ma na tych 5 noci vyšla na +1300sk,tak preto spolu 26310sk. Ale stalo to za to ved peniaze niesu všetko.Informoval som sa aj u mojej poistovne(dôvera) a tiež som neobstal,odbyli ma že to uz dva roky nepreplacaju tak asi tolko o tom :) V šaci su naozaj odbornici,je to tam na urovny čo sa o vätšine nemocnic na vychode neda povedať! Staraly sa o mna velmi dobre som spokojny :) Môj mail: Leon77@atlas.sk tak ak chcete vedieť niečo bližšie tak sa my ozvite.
mne zo septorhinoplastiky preplatila poistovna krivu prepazku,nakolko to bol zdravotny problem + anestezu. platila som iba za esteticke modelovanie.takze nechapem preco Leon musel zaplatit komplet zakrok.
ahoj fragaria.ja by som este velmi neodporucala navstevu kozmeticky.som tiez mesiac po op. a isto by som nesla, nakolko to nie je este taka dlha doba,aby som si uz veselo nechala donho vrtat.radsej neriskuj.predsa len kozmeticka ti do toho tak nevidi. tiez som mala problemy s pletou ,ale ako som uz spominala velmi mi pomohlo nahrievanie biolampou a potieranie si vyrazok a porov gelom aloe vera.koza sa tak ovela rychlejsie zregenerovala.
Ahoj Leon,super už sa teším na stretnutie, aspoň sa porozprávame, pretože mám veľa otázok. Vieš ja som už obehala viacerých plastických chirurgov, ale Šaca sa mi najviac pozdáva. Ako to, že Ti poisťovňa neuhradila aspoň časť tej sumy? Veď nešlo len o estetickú operáciu? V týchto veciach stále nemám jasno. Všade mi hovoria niečo iné, tak neviem. Zatiaľ sa maj pekne.
ahojte elka, nostek a angie
tak uz je to mesiac, co som po operacii a ak mam pravdu povedat, uz som aj zabudla, ze som na nejakej bola. Nejako to vobec nevnimam. Mozno preto, ze nevidim ziadnu zmenu. Ani ludia naokolo si to vobec nevsimli, teraz neviem, ci je to dobre alebo zle. ma to aj trosku mrzi. no ale co uz, este par mesiacov a snad to bude vidno.Boli ste uz niektora u tej kozmeticky? TA moja plet je stale hrozna, hlavne nos. Ani sa tak nebojim, ze to bude boliet, ked to bude cistit, ale skor toho, aby sa mi s tym nieco nestalo, ked bude na to tlacit. Zatial papap a drzte sa.
Ahoj LEON...som taka rada ze ti to dobre dopadlo a ze si to nejako prezil :D...uplne si ma povzbudil aj ja chcem uz ist...len si to teraz nemozem dovolit, lebo mi zacal novy semester a je dost narocny takze musim chodit do skoly, lebo to je v prvom rade... Asi pojdem az v lete...Naozaj to nebolo take strasne??? Lebo ja som tiez desny strachoput...sa bojim aj injekcie...Nemohol by si mi dat na teba mail? Vies keby som potrebovala nieco sa opytat...dakujem a este raz GRATULUJEM :)
Eva65, mna stala plastika 8tisic a to mi robili kompletku,t.j. prepazka, hrbol, makke casti,tzv. septorhinoplastika. v ZA je tiez plasticka chirurgia v NsP.
Dakujem za pekne slova :)Sarah:to je ok rad ti odpoviem na všetky otazky. Zatial som si nos nevidel no myslim si že budem spokojny.Ved sem napišem ako som snim spokojny,ked my daju dole dlahu.Pred operaciov my pichli naladovku tak som bol uplne kludni(inač som dost strachopud :)).Anastezu som zvladol bez problemov,o 10:00 ma zobrali na operaciu a o 15:00 som uz v pohode chodil a fungoval :)Doktori aj sestričky boli super,ak ma trocha začal boliet nos tak my bez problemou dali injekciu po ktorej ma už nič nebolelo. Vlastne boli to len prvy den po operacii,no ozaj to nieje velka bolesť.Najneprijemnešie bolo ak my na druhy den vyberali tampony z nosa,to trocha boli(5 minut) a potom je to už pohoda a uvolnenie nosa(kvapky do nosa a preplach vodou) Bel: ak chceš tak sa môzme stretnut ale až za par tyždnov ked budem celkom ok. Ozaj sa nemusite bať,ak som to zvladol ja so svojim zničenim nosom,tak to už zvladne každy :))
Ahoj Leon, aj ja Ti chcem popriať len to naj. Aj ja som bola koncom minulého roka na konzultácii u pána primára v Šaci, ale ešte som sa neodvážila zarezervovať si termín. Možno niekedy by sme sa mohli stretnúť v KE aj ja som od Košíc a aspoň by som sa opýtala na veľa vecí. Maj sa.