Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

leon

Som rad že som vam pomohol :) Operoval ma primar ORL oddelenia MUDr.Ivan veme. Je to velmi prijemny človek a vynikajuci odbonik! Odporučam sa objenať na konzultaciu k nemu.

leon

Ahojte tak včera my dali dole dlahy (neboli to :) Ked my dal primar zrkadlo nech sa pozriem ako vyzeram,tak som bol nadšeny!Dopadlo to nad moje očakavania,som velmi spokojny,teraz to vyzneje ako keby som bol nejaky...ale som určite krajši ako predtim :)) Dychanie je uplne super ako nikdy predtim a aj sebavedomie my stuplo :)) Tak vam čo ešte stale vahate:nebojte sa a chodte na operaciu,vysledok stoji za to!

nufata

Ahojte, chcela by som sa spýtať či niektorá z vás bola na operácii nošteka v Piešťanoch- Chironax Medicentrum....prosím ak niektorá áno, dajte vedieť aké máte skúsenosti, ďakujem

angie

ahoj fragaria,
nic si z toho nerob ze si okolie nic nevsimlo, u mna to bolo tiez tak (az na zopar vynimiek). S tvojou pletou ma to mrzi, mne vyrazky rychlo presli, ani bolesti som nemala, zvlastne ako kazda z nas inak reaguje. Hlavne ze si spokojna:-))pa

lolo

pola: ahoj,si zo ziliny?lebo ja tiez nieco planujem ale som taky strachoput ze sa uz pol roka odhodlavam,dost mi to kazi skola a teraz je aj tazky semester,si bola na zakroku tu v ZA? si s tym spokojna,boli nejake problemy? mozes mi napisat na mail: lukasinko@szm.sk .dakujem

sarah

Leon, ani nevies ako si ma potesil. Som ti velmi vdacna... Ja sa bolesti ani nebojim, len toho strachu :) Tak dufam ze budes s nostekom spokojny! Ja si uz len pockam sa spravny vek... A potom sa dufam odhodlam a prekonam samu seba:)