Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

sue255

NOSTEK - už dávnejšie som sa ťa pýtala na operáciu - hlavne na tie tampóny :-) Inak napísala som ti pred pár dňami mail, ale asi tú adresu nepoužívaš nostek@....už si ten mail nepamätám.

zuzannna

Dr. Kostal z Ruzinovskej ???
Napiste mi nejake nazory a infosky o tomto doktorovi. Totizto sa k nemu chystam. Poradte mi please ak mate s tymto Doktorom nejake skusenosti. Vopred vdaka.

folla

ahojte vedel by mi niekto povedat ktore miesto je najlepsie.stale si pozeram na internete ale niesom si ista.chcem si vybrat tu najlepsiu kliniku.

bbkej

ahoj dievcata...cele som si to tu citala,lebo aj ja vazne uvazujem nad tym,ze si dam zmensit nos.nechapem preco to ludia odsudzuju a hovoria ze naco niekto ide na taky zakrok.odpoved je jednoducha...je to postoj okolia...a potom aj pocit cloveka so samym sebou...keby niekto vedel ake to je ked sa ludia smeju na tom ako vyzerte hned by zmenil nazor.to nie je plnohodnotny zivot ako si ja predstavujem,ked sa hanbim,za to ako vyzeram,ked nie som uplne sebavedoma.rozmyslam nad tym martinskou nemocnicou,lebo ako som tu citala,ludia su s tym velmi spokojny.a kolko vas to tam stalo penazi?mozete mi vysvetlit tamponadu???dakujem moooooc

nostek

Inak: ahojte kocky - moje kocky ;o))) (elka,angie,fragaria)...
Uz sem chodievam malo :( sem tam nakuknem co sa tu deje ked sa nudim ;)
Inak sa mam super, nosek poslucha (az privelmi)som maximalne spokojna a nic by som na nom nemenila. Je skvely. Dufam ze aj vy sta happy a to najhorsie je za vami...

nostek

Sue255 - ahoj, nie este ju neoperovali ;o))) coskoro...uz sa nevie dockat... ;o)
preco sa pytas ak sa smiem spytat ;o)))

m1a19

mam skusenost s plastikou nosa a som velmi spokojna. Operovali ma v Banskej Bystrici v NOvamede a mala som len lokalne umrtvenie a bolo to len trochu neprijemne....dlaha na nose

sue255

NOSTEK HALOOO???
Neviem či sem ešte chodíš.Len by ma zaujímalo, či tá tvoja kamoška už podstúpila operáciu nosa? Prosím napíš...