Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahoj sysa. takze tie injekcie su naozaj to najhorsie.myslela som, ze im ujdem z toho stola, ked mi ich pichali.operacia vobec neboli, neprijemne je to, ze musis dychat stale ustami.tamponadu mi davali dole na dalsi den, o tyzden potom isla dole sadra, oblepili mi cely nos a potom o 2 tyzdne po operacii mi to vsetko dali dole. ja som isla do prace hned ako mi dali dole sadru. robim v kancelarii, takze to nebol problem. prvy tyzden bol dost zly, bola som hrozne opuchnuta, mala som modriny, nedalo sa poriadne dychat, ale uz je to ok. nostek mi uz odpucha, zatial to vyzera uplne super.
ALE ZABUDLA SOM ESTE SI TA KAMOSKA UROBILA FOTKY PO OPERACII A ASI 3 TYZDNE NESLA VON LEBO BOLA PODLIATA NA OCIACH NA CELE NOS CHRASTOVY TAKZE SI NEMYSLITE ZE POJDETE HNED VON S TAKYM KSICHTOM
TEDA JA MAM KAMOSKU ROBILI JEJ NOS V TRNAVE MALA TAKU SKOBU KED SA TO DA TAK NAZVAT A SPRAVILI JEJ KRASNY NOSTEK MALICKY ANI NENI VIDNO ZE BOL OPEROVANY UPLNE AKO BY SA S NIM NARODILA KRASNE JEJ TO UROBILI A PLATILA ASI 17 TISIC .
Ahoj mayenne, si zlata, ze si odpisala, dakujem. Akurat dnes som za nou bola na konzultaciu, urobila na mna dobry dojem. Akurat som ostala prekvapena z 2 veci: 1. nepozaduje ziadne predoperacne vysetrenia a 2.tamponadu dava dolu uz na druhy den. Ked som bola v ULK u Gubu, tak potrebuju aj predoperacne a tamponadu davaju dolu az za 4 dni a sadru za 14. A myslim, ze tu doktorka dava dolu sadru uz za tyzden.
Kazdopadne, u nej mi to pripada menej zlozite, aj termin mala skor a nerobi z toho taku vedu. Mozem sa Ta este spytat kto Ti ju odporucil? A bolo to bolestive? Hovorila mi, ze najviac bolia tie injekcie. A co pooperacne stavy? Mam dve male deti, tak by som nechcela byt mimo dlho...Dakujem velmi pekne za odpoved a urcite Tvoj nostek bude krasny. Drzim palce.
ahoj sysa. ja som bola u doktorky jezovitovej pred dvomi tyzdnami na operacii. robili mi celkovu rhinoplastiku. bola velmi mila, prijemna. teraz v utorok mi dali dole leukoplast, z profilu je to super, ale zpredu som este stale dost opuchnuta. tak dufam, ze to bude ok. vyskusaj ist za nou na konzultacie, je zlata
Ahojte, tiez uvazujem nad operaciou nosa. Ma niekto skusenosti s Mudr. Jezovitovou z Estheticu. Ja som zatial bola na konzultacii v ULK u Mudr.Gubu. Pripadal mi trosku prilis sebavedomy a na niektore otazky ako keby sa mu nechcelo odpovedat. Ale ukazal mi aj svoju galeriu zakrokov a musim uznat, ze nosy robi ozaj dobre. Kazda vasa skusenost potesi. Velmi pekne dakujem.
Ahojte, tak ja som tu \\\"nova\\\". Tak si idem precitat prispevky a zapojim sa so svojimi \\\"dotazmi\\\". ..zatial pa