Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Mayenne, dakujem za podporu, isto sa ozvem ako som dopadla. Zatial som si dohodla konzultaciu aj u Dr.Kovaca v B.Bystrici, vychadza to tam lacnejsie, vraj od 16 do 23tis. Uvidime. Dufam, ze nostek poslucha a citis sa krasna, ved tak to ma byt. Zavidim, ze to mas za sebou.
sysa,odporucam celkovu anestezu.robili mi tak nostek pred 2mes. a nemam ziaden negativny zazitok. o nicom som nevedela,nic necitila, dobre som sa vyspala a po prebudeni som bola takmer hned fit.
ja som pocula, ze Kovac nerobi tak dobre ako primar - myslim Lehocky
Ahoj Mayenne, dala mi termin na 26.3., len som povedala, ze jej to este potvrdim. Len mam problem, kto sa postara o decka, je to trosku narychlo. Tak uvidim, mozno pojdem az v aprili. Bojim sa ako male decko, tiez som hrozny posero :-) A dali Ti najskor do nosa nejaky umrtvovaci sprej? To mi hovoril Mudr. Guba z ULK, ze to davaju predtymi injekciami, aby to nebolo take bolestive. Este skusam B Bystricu, nejaky Mudr. Kovac to tam robi v celkovej anesteze. Neviem co je lepsie...
tie injekcie su zle, ale je to len chvilka, prejde to a potom vobec nic necitis. neviem, ake su velke, mala som zavrete oci. ale dali mi ich asi 6?neviem presne povedat. oni ti opichaju nos aj zvonku, aj vo vnutri.je to hrozny pocit, ale stale mi hovorili, aby som dychala, tak som tam fucala ako pri porode. a co sa tyka injekcii, som fakt hrozny posero - takze ked som to zvladla ja, tak uz musi kazdy:) a kedy ti dala termin?len sa fakt priprav na to, ze prvy tyzden nemozes nic robit a musia sa o teba trosku starat
Mayenne,boze, to musi byt super pocit s novym nostekom. Ani si to neviem predstavit :-) A tie injekcie boli velke? A kolko ich bolo? Mna manzel strasi, ze ked mi to pichnu do pol hlavy hlboko, ze aj zomriem. Tak sa zacinam trosku bat. Inak som rozmyslala, ze by som k nej isla.
ahoj.bol niekto na operacii u doktora gubu?v ulk?lebo ja sa tam chystam asi...este nie som dost presvedcena...ale asi tam...vyzera to tak profesionalne podla mna.mate vy ine skusenosti?prosim poradte mi!je to surne.dakujem moc moc vopred
Co sa tyka dr.Jezovitovej, nemala som ziadne referencie na nu ohladne nosa, ale kamaratke robila prsia. Mala som proste len nejaky taky pocit, ze mam ist ku nej. Ani ti to neviem vysvetlit. Ale teraz to nelutujem. Co sa tyka reakcie ludi, tak niektori si to ani nevsimli a ti co ma poznaju dobre, ten rozdiel vidia. Ten nos vypada uplne prirodzene, len je mensi ako predtym. Mne robila aj kost, lebo som mala hrbolcek a aj spicku - tu som mala taku siroku. Z profilu je to velky rozdiel, stale cumim do zrkadla a obdivujem nufak :) kukni na stranku estheticu, je tam foto nejakej baby pred a po operacii. tak taky podobny nostek mam teraz aj ja.
Mayenne, ani nevies aka som rada, ze si odpisala. Si moj jediny kontakt na Jezovitovu. Ako si sa o nej dozvedela? A preco si isla prave k nej? Najradsej by som sla aj ja tam, len si to chcem poriadne preverit. Pacila sa mi aj mi vyhovuju jej terminy. A este jedna otazka, vsimol si niekto ze Ti robili nos? Teda, ti, co Ta nevideli s tou naplastou :-) Tesim sa ze sa Ti nostek paci, uz si s na neho zvykla alebo je to sok? Pekny den