Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Sysa,operovana som bola v topolcanoch. nie na sukromnej klinike,ale v klasickej,kam chodi externe operovat sukromny ORL lekar,okrem ineho i so specializaciou na plastiky nosa,usi.
evicka22 nic sa mi neboj, ja mam 4 mesiace po operacii a vobec nelutujem. tiez som sa bala, miesali sa vo mne pocity ci mi je to treba, ako ma prijme okolie, ale vsetko sa da prezit, ved predstava citit sa konecne pritazlivou a sebavedomejsou je na nezaplatenie. Drz sa a nenechaj sa odhovorit od nikoho, jedine sama sebou:-)))
ahoj...uz strasne dlho rozmyslam nad plastikou nosa...strsne som chcela,ked neboli peniaze.teraz ked su tak vaham,ze ako sa budem citit,a co okolie a blizka rodina.viem ze budem vyzerat krajsie ale co psychika...chcem byt krajsia...no mam strach...aka je vasa skusenost???ako ste to niesli?nelutovali ste...prosiiiim odpiste niekto...je to surne..dakujem mooooooc vopred
evicka
DONCIKANO, ty pracuješ v Ružinove na plastike? Prečo odporúčaš Hájeka?
Ja tiez nie som spokojna s operaciou nosa. Robil mi ho pred 10 rokmi Dr. Siska na Kozej ul. Mam ho siroky, velke diery , neforemny. Mam si operaciu zopakovat? Ma niekto s tym skusenost. Kolko to by asi stalo. Poradte.
Ahojky vedel by niekto poradit? Rozhodla som sa pre esteticku operaciu nosa nemam velky hrbol ten mi asi nebudu operovat ale budu mi operovat makke casti mam siroku spicku a nozdry tie sa budu zmensovat Kolko asi stoji taky zakrok? Da sa to v narkoze? Lebo ja injekce neznesiem.Vedel by niekto doporucit nejakeho Dr alebo Dr-ku? A v akom meste? Problem je ze domov chodim len raz za rok a to vzdy na mesiac cely jul stihnem to? Aj konzultaciu aj operaciu? Alebo mam zavolat? Som v GB.Dakujem Vam
ahoj mayenne. Ako dlho si ta tam po operacii nechali? alebo si hned po zakroku mahla ist domov?
Ak sa mozem spytat kolko ta to vyslo?
dakujem za odpovede.
Ja som asi jedina, ktora nie je s plastickou operaciou nosa spokojna. Robil mi ho pred 10 rokmi. Vobec sa mi nepaci. Ma niekto skusenost aj ,,opravou,,.
Pola, a kde Ti to robili ak sa mozem spytat? Ako som uz pisala Mayenne, chystam sa na konzultaciu do B.Bystrice. Je to sice od ruky, lebo som z Bratislavy, ale chcem poznat este nejaky nazor. Dakujem.