Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
van diesel a ty si mal co s nostekom...
inak ja vas chapem, kto chce pre svoj osobny pocit nech sa paci:)
lencok1,
Jasne, aky sme mali byt. Ak by si prezivala to co ja al. to co my kedysi, tak potom by som ta chcel vidiet. (niv zlom)
Skoda ze sa nos operuje az v 18 a pred nie. Mohol som sa mat lepsie a netrpiet tolko, al uz to mam za sebou. :-))
Alic3:Okolie nemalo na moj nos nikdy ziadne poznamky,takze ide len o moj osobny pocit.
ALIC3:Ty si to nepochopila?Mne nejde o okolie,ale o svoj pocit.
LENCOK1:Ja mam napriklad krivy nos po uraze,takze takto ma panbozko nestvoril.
VSETCI:Uz mam po operacii,vcera ma robili,dnes som uz doma.Bolo to v celkovej narkoze,nemam a ani som nemala vobec ziadne bolesti,len musim dychat ustami,ale inak vsetko v pohode,takze vsetci,co rozmyslate o tomto zakroku,nemate sa vazne coho bat :)
napr. adela poznam ju osobne, by bez svojho frna nebola uz ona!
no toto je zaujimava tema, ja si myslim ze ak to niekomu pomoze, mal by to absolvovat, len aby bol vysledok taky ako ocakavate...nieze sa preberiete a omdliete...ale na druhej strane si myslim ze odide kusok z vas, tak ako vas pan bozko stvoril, vas original, vasa osobnost...taky aky ste,taky aky ste mali byt
ALIC3:pozri,myslim si,ze tu nejde o to,kto ma kolko napadnikov.Napriklad ja s tymto problem vobec nemam,mne ide cisto o moj osobny pocit.A myslim,ze tak je to u vacsiny.