Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

vin diesel

lencok1,
Jasne, aky sme mali byt. Ak by si prezivala to co ja al. to co my kedysi, tak potom by som ta chcel vidiet. (niv zlom)

Skoda ze sa nos operuje az v 18 a pred nie. Mohol som sa mat lepsie a netrpiet tolko, al uz to mam za sebou. :-))

alic3

ach. jaj. okolie v zmysle, ze asi prilis nezijes medzi ludmi, ktorych zaujma nieco viac ako pekny obal. pretoze zialbohu dnes je takych vacsina. uz neviem ako by som to inak napisala. mi je z toho smutno.

wednesday

ALIC3:Ty si to nepochopila?Mne nejde o okolie,ale o svoj pocit.
LENCOK1:Ja mam napriklad krivy nos po uraze,takze takto ma panbozko nestvoril.
VSETCI:Uz mam po operacii,vcera ma robili,dnes som uz doma.Bolo to v celkovej narkoze,nemam a ani som nemala vobec ziadne bolesti,len musim dychat ustami,ale inak vsetko v pohode,takze vsetci,co rozmyslate o tomto zakroku,nemate sa vazne coho bat :)

lencok1

no toto je zaujimava tema, ja si myslim ze ak to niekomu pomoze, mal by to absolvovat, len aby bol vysledok taky ako ocakavate...nieze sa preberiete a omdliete...ale na druhej strane si myslim ze odide kusok z vas, tak ako vas pan bozko stvoril, vas original, vasa osobnost...taky aky ste,taky aky ste mali byt

wednesday

ALIC3:pozri,myslim si,ze tu nejde o to,kto ma kolko napadnikov.Napriklad ja s tymto problem vobec nemam,mne ide cisto o moj osobny pocit.A myslim,ze tak je to u vacsiny.