Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

oooo

for zazana789:
Nie nosom som nemohla dýchať,aj ked nebudeš mať tamondu budeš tam mať krv,samozrejme tá ti bude vytekať aj v noci aj cez den takže čistiť,kedže je krv aj v nose zaschne takže na dýchanie zabudni.Potom ked ti dá dole dlahu po 2 tyž. dá ti ešte jednu na týžden taká ochrana či čo.Takže zalepená si 3 týždne, mne už z toho šibalo, ale dá sa to fakt v poho. zvládnuť.No potom aj ked ťa po 3 týždnoch odlepí stále nebudeš dýchať pretože budeš mať v nútri nos opuchnutý samozrejme aj na povrchu, ja začínam normálne dýchať až teraz.Je to veľmi pomalý proces hojenia.Ja som s výsledkom spokojná, len ešte trošku tak pohuhnávam ale ešte to dýchanie nieje 100% ale verím že to bude o.k. Potom sa nelakaj toho pooperačného obdobia, ja som sa najviac bála operácie, ale to je vpohode pretože to prespíš.No ked sa pozrieš do zrkadla tak budeš komplet opuchnutá oči, mne otiekli aj líca takže totálen iný človek, ked má odlepil som bola stále opuchnutá,nie farebná spuchnutá,a to som sa lakla že je to výsledok, no vraj to odpuchne a odpuchlo teraz si veľmi veľmi málo ľudi všmilo zmenu, vlastne iba tí čo o tom vedeli a to som sa im musela otočiť z boku.:-)Ja to neľutujem a dr. Hájek je fakt dobrý lekár.

stellla

ahojte :) tak ja to mam za sebou. Este som svoj novy nos nevidela ale dufam ze bude krasny. Bolesti som nemala ani minimalne. Nemam ziaden vonkajsi rez. Proste mam sa super :)))

oooo

Asi pred 2 mesiacmi, a fakt som moc spokojná odporúčam.Prístup,prostredie akurát to pooperačné obdobie je desné ale dá sa to zvládnuť späť vyvyšená a prelepená.Ale čo sa týka doktorov tak neradila by som žiadnych súkromnikov.Ešte som počula v kladnom aj o Antolskej.

zuzana789

Axenman: Ahoj, ja som bola tiež na konzultácii u Hájeka a keď na operáciu tak jedine k nemu. On totižto robí pekné nosy a navyše nedáva tamponádu. Tak som zvedavá na tvoj výsledok. O.i. nemôžeš mi poslať svoj e-mail? Dik.

nikulienka

Ahoj woodik, vyšlo ma to na 25.000,-.No ja som sa von odvážila,samozrejme so šiltovkou na hlave,asi po týždni:)Lebo tá sadra je dosť vidieť a nos je ešte citlivý,tak nemáš ani najmenšiu chuť niekam ísť.To som mala ešte ale sadru na nose,modriny a opuchliny,no mne sa asi rany dobre hoja,lebo ja som v podstate mala asi do 4. dňa od operácie len napuchnutú časť pod ľavým okom,ale to tiež len tak v norme.Menilo to síce farby,ale čakala som niečo tak hrozné,že sa nebudem na seba môcť ani pozrieť:)Na 5. deň som bola len trocha žltá,ale vôbec nie opuchnutá.Sadru mi dali dole asi o 9 dní a teraz mám na nose leukoplast,s čím vôbec nie je problém chodiť von,lebo to skoro nevidno.Nos je pod tým trocha napuchnutý,ale to nie je vidno. Ja som tiež pracujúci človek,ale zobrala som si dovolenku na 2 týždne,lebo som si myslela,že ju tak dlhú potrebujem.Ale stačilo by mi tak maximálne 9.dní.Neviem ale,či sa to tak dobre hojí len mne,alebo každému:)

woodik

ahoj lalinka,
aj ja sa chystam na konzultacku k Mudr. Kostalovi... o aky dlhy cas ti dal termin? bo ja by som chcela ist cim skor, len ze vraj to dlho trva :( inak ze vraj on je najlepsi plasticky chirurg na SR aj v sirokom okoli... vyslovili sa tak o nom zahranicne kapacity... takze snad sa nemame coho bat... videla si uz aj nejake fotky jeho nostekov? aky je to clovek, sadol ti? :O