Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Kolko stali vase operacie aj s pobytom v nemocnici??Kebyze to matevsetko zratat?A najma tie komplikovane.Tiez rozmyslam nad plastikou.A potrebujem vediet kolko musim ete setrit :))
Zdravim,
Tak baby elke, nostek atd a vsetci...
Mate dobre nosteky, a mali ste ich blbe. Ak sa vam niekto smial tak ste sa citili blbo, vsak?. Vysmievali by ste sa niekomu aj teraz z nosa niekomu (kto by ho nemal prave najlepsi) potom co ste prezili?
To by ma zaujimalo :-)
Ahojte, nevie mi niekto poradiť nejakú dobrú kliniku a doktora v BA?Chcem si dať operovať nos,ale vôbec sa neviem rozhodnúť kde.Počula som niečo o Mudr. Gubovi,má s ním niekto skúsenosti?
Bude ti robit cely nos alebo len chrupavku? Bola si u viacerych na konzultáciii alebo len u Gubu?
ja sa chystam 12.7. na operaciu nosa u dr. Gubu a som teda zvedava...dufam,ze to bude stat za to.vsetkym co to uz maju za sebou strasne zavidim.nech uz to je aj za mnou a budem stastnaaaa.pa
Kto ma operovany nos od dr.Kovaca alebo dr.Lehockeho z BB alebo od dr.Gubu z BA? Ako ste spokojne?
Ahoj Elka ,aj ja sa chystám na nos ,bola som na konzultácii v novom Medical centre ,boli takí perfektní že pomaly strácam strach,dám vedieť ako to dopadlo