Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
dakujem za info nikus si zlata :)
ale este ma zaujima jedna drobnost.. kolko ta to so vsetkym vyslo??? ja nemam ani tusku, takze by mi to velmi pomohlo...
a este sa chcem spytat kedze som uz pracujuci cloviecik :( ako dlho si musela byt doma? mala si vela modrin a opuchlin? za kolko dni si sa uz odvazila vyjst von, hmmm? :O
dakujem :)
Ahojte ja idem na operaciu o tyzden k doktorovi J.Hajkovi do Ruzinova neviete aky je to lekar
Ahoj woodik,operoval ma MuDr.Guba.Všetko mi dopodrobna vysvetlil,čo spraví s nosom a čo nie,aby som vyzerala prirodzeno.Bol veľmi milý,ma ukludnoval a ubezpečoval,že sa nemám čoho báť:)Nos je síce ešte opuchnutý,ale dnes som si ho poprezerala a som úplne spokojná,už takto spuchnutý vyzerá pekne.Som rada,že som sa rozhodla ísť k tomuto lekárovi,lebo nos je maximálne prirodzený.Sestričky,boli ešte lepšie.Nechcem,aby to vyznelo prehnane,ale starali sa o mna ako v bavlnke.Neustále ma kontrolovali, či niečo nepotrebujem. Čakala som starostlivosť,ale že to bude takto prebiehať to som nečakala.Ver,že už len to,ako sa ku mne správali ma pred operáciou veľmi ukludnilo.Po operácii za mnou prišiel lekár asi ešte 2 krát,pozrieť sa ako sa mám a ako sa cítim.Večer mi dali nejaký liek na spanie,aby sa mi dobre spalo a ráno som šla domov...
Ahojte...aj mna to caka v septembri, nikdy som si nemyslela, ze sa nato dam, ale moja nevlastna sestra si dala nostek spravit a vyzera uzasne...ja mam z toho strasny strach, operacie sa nebojim, som zdr. sestra, skor sa bojim vysledku... Podla sestry som sa rozhodla pre MUDr. Kostala..zevraj je to vyborny doktor.. Tí, co ste si dali nostek spravit, nemali ste pocit, ze uz to nieste vy..??
ahoj wednesday, neprezradis mi este u koho si bola a ko je na tom tvoj nostek dnes? si s nim spokojna? ja sa najsamviac obavam, ze bude akoby umely... a ze ja budem posobit nejak umelo... bojim sa, ze stratim taky ten svoj vyraz tvare.. svoju charizmu... lebo mam jednu znamu, ktoru som videla s novym nosob a posobila na mna ako taka umela babika... stratila taku tu svoju iskru... uz mi jej tvar nic nehovorila... tak presne toho sa obavam... :()
poliewoocka a ty sa ku komu chystas, mas na toho doktora nejake preferencie, abo si sa rozhodla podla svojho prveho dojmu?
ahoj nikulienka, mozem sa spytat nejake info... u koho si si dala robit nos a ci si bola spokojna s doktorom, personalom, starostlivostou a pod??? kludne sa rozpis, budem len rada :)
dakujem
aj ja pojdem...chcem mensi nos:(