Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahojte. Davno som sa neozvala :))). Chcem vam povedat novinku. Aj ja idem na operaciu uz o mesiac!! :)) tesim sa na novy frnak a dufam z e to vyjde :)
Ippu:Chystam sa na operaciu,caka ma to vo stvrtok 12.7.No a tiez som si myslela,ze si to dam v lokalnej,ale lekar mi povedal,ze on to robi zasadne v celkovej anestezii,lebo je to dost neprijemne pocut pukanie kosti a tak vseobecne to vydrzat.Aj prenho je to lepsie,nemusi sa starat,ci ta to boli alebo nie.A ked som na Discovery videla rhinoplastiku nazivo,tak som si nevedela predstavit,ze by som to podstupila v lokalnej..Je to skutocne len pre velmi silne zaludky.S narkozou nemas problem,mozno po prebudeni..nic necitis,len spis,zatial co tvoj nos opeknieva :)
Ahoj angie,
Mne sa preto vela ludi smialo. :-((((
A s nostekom som spokojny, uz niesu blbe poznamki. Nostek mam ala, vin diesel ak vies koho myslim. :-)
Svet je bohuzial taky. Kazdy sa ti bude smiat pre akukolvek blbost. Ja som si NIKDY nikomu pre ziadnu vadu nevysmieval!! Hoc som si nieco pomyslel no tak prist za niekym a smiat sa mu, al. ohovarat to nie.
Tak prajem vsetko dobre :-))
Ahoj elka, angie, nostek.
Som rada, ze ste spokojne. Hm, co sa mna tyka, velmi nie som. Chcela som ho este o nieco mensi, mam pocit ze s velkostou mi vela neurobili, ale aspon mi zdvihli spicku. Okolie si tak isto nevsimlo nijaku zmenu. Ale uz si z toho nic nerobim, nie je to take strasne, lebo od vtedy co som po operacii, tak som na svoj nos nepocula ziadne poznamky :-)Tak papapa a drzte sa.
ahoj vin diesel, neviem odkial beries presvedcenie a predstavu o tom ze by sme sa niekomu smiali. sami sme si presli zlymi skusenostami a poznamkami na nase nedokonale nosy. Osobne nemam problem povedat ze mam operativne upraveny nos, podporila (ale neprehovarala) by som kazdeho na operaciu pokial trpi a ma nizke sebavedomie. Takze rozhodne sa nikomu neposmievam ani z nejakeho ineho komplexu (nielen nosa). Prave naopak, obdivujem tých, ktorí svoje nedostatky neriesia operacióu ale beru to za prirodzenu sucast ich tela!
ahojky elka, fragaria, nostek...
elka pekne ze si na nas spomenies, ani sa nedivim ked sa kazdy den divas na svoj zdokonaleny nostek:-)
kocky som spokojna s vysledkom, aj ked okolie si nic nevsimlo(az na par vynimiek). vsetkym kockam ktore sa chystaju na operaciu prajem vela stastia a co najmenej obav. zatial sme to vsetky prezili, tak naozaj nie je sa coho bat! drzte sa!!!!!:-))
Ahojte, bol niekto na plastike nosa v chironax medicentre? prosíím, potrebujem vediet ci su tam spolahliví...