Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahoj Elka ,aj ja sa chystám na nos ,bola som na konzultácii v novom Medical centre ,boli takí perfektní že pomaly strácam strach,dám vedieť ako to dopadlo
angie, nostek, fragaria !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojte kocky moje ako sa máte? Nosteky vám už teraz určite vyzerajú velmi pekne. Našťastie aj mne, dlho som mala opuch, snáď 5 mesiacov /večer to bolo v pohode, ale ráno bol napuchnutý a v priebehu dna odpúchal/, ale teraz je to super. Dúfam že sa niektorá z vás ešte ozve, už je tomu pol roka čo sme spolu prežívali operácie...:-))) Prajem krásne dni všetkým čo sa na túto operáciu odhodlajú, určite nebudú ľutovať papa
ahojte, boli ste niekto na operacii nosa v Nitre? Ak ano dajte mi vediet majocka221@orangemail.sk, ze u akeho doktora, kolko to stalo a atd. Inak ste tu pisala o nejakych bolestivych inekciach pred zakrokom, dufam ze su aj taki doktory ktory tie inekcie nepouzivaju lebo to znie dost bolestivo
Ahojte, chcela som sa spytat, ci nemate skusenosti s dr.Sivakom v Bratislave na Antolskej, totiz v juni mi ide robit prepazku a hrb na nose, tak by som chcela vediet, aky je...
z plastikou nosa skusenosti nemam ale idem tiez na operaciu ale usi.každemu kto sa rozhodne pre plastiku rozhodne drzim palce.
lenka p
Drzim palce, aby sa to dobre hojilo. Ja tiez rozmyslam nad plastikou nosa.
Preco si si vybrala Gubu? Mala si na neho nejake dobre referencie?
Katya25
Napis viac o operacii, kde si bola, u koho, ci si mala narkozu a tak.
mam prave asi 4 dni po operacii nosa a poviem vam, nikdy viac by som to nechcela zazit...je pravda, ze na tuto operaciu som sla nedobrovolne, pretoze uraz mi sposobila ina osoba, nie ja, ale uz mam toho dost. ja viem, ze ked sa mi to zahoji vsetko tak sa nad tym len pousmejem, ale teraz nemam na to pekne slova. mozno to kazdy preziva inak, ale ja mam neskutocne bolesti, dalej velke hematomy a neviem co este. tak ale co narobim. musim uz jedine vydrzat... drzim palce vsetkym, ktori sa pre upravu nosteka rozhodnu.
ahojte, viem, ze sa ozyvam trocha neskor, aj som totiz zabudla, ze mam po operacii nosa ! a tak som sa toho bala! Nie je to ziadna hroza, ako to niektore opisuju, ak mozem, tak aj takto vyjadrujem vdaku primarovi Gubovi, aj sestrickam, boli super!