Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ja som bola na operácii minulý utorok a keby som mala ísť znova,pôjdem určite.Operovali ma v lokálke a nič hrozné to nebolo.Nič som necítila,operácia mi strašne rýchlo ubehla,nemala som žiadne bolesti.Je síce nepríjemné pár dní dýchať len ústami,ale dá sa to vydržať.Myslím,že každý kto uvažuje nad operáciou sa nemá čoho obávať.Ja som určite rada,že som sa na to konečne odhodlala.
kikulienka ak nie si stastna so svojim nosom tak chod do toho ak citis ze to chces. Ja ta podporim pretoze ja sa chystam tiez.
Ahojte. ja som uz jednu operaciu nosa podstupila a nebola uspesna. Pravdu povediac moj nos vyzera viacej zlomeny ako pred operaciou. Chystam sa sice na dalsiu operaciu a dufam ze tato dopadne dobre pretoze mam strach. Je velmi dobre si vybrat spravneho chirurga ktory vam vsetko vysvetli a hlavne si pozrite fotky pacientov pred a po.
NOS:Fuha,tak to si mala dost blbe...moja operacia(celkova rhinoplastika) prebehla uplne hladko,bola v celkovej narkoze.Po operacii ma nic nebolelo,vazne neklamem.ani podliatiny som nemala takmer ziadne,len jednu malinku pod pravym okom a inak nic.to s tym dychanim v noci mas pravdu,prvu noc som sa aj ja stale budila,ze nemozem dychat nosom.Ale vazne sa cudujem,ako to dopadlo tebe..ja by som nevahavala a moju operaciu si zopakovala hned,lebo sa absolutne nemam na co stazovat.Sama som bola prekvapena,ako ma nic nebolelo.A to mi dali infuziu proti bolesti len hned po operacii a potom uz nie.Nebolo treba.Teraz som treti tyzden po operacii a uz druhy tyzden fungujem bez sadry ako normalny clovek,po operacii ani stopy.Ani s dychanim nemam problem,ani ma nos neboli.Kazdopadne treba povedat,ze kazdy organizmus sa s operaciou vyrovnava inak a zavisi aj od lekara,ako to cele vykona.Myslim,ze ak ma niekto komplexy zo svojho nosa a trapi sa preto,tak nemusi vahat ani sekundu.Podla mna to stoji za to.Ved je to na cely zivot.
Ahojte,ja som si dala tiez spravit nos.A neviem ci by som to robila znova keby som mala na vyber... Robili mi to v lokalke, viem ze som sa koncom operacie zobudila a videla som doktora ako mi dlatom osekava kost. Necitila som samozrejme nic a kedze som bola "nadrogovana" nejakymi oblbovakmi, tak mi to bolo jedno, este sme spolu vtipkovali.
Sok prisiel az v noci, ked som nedokazala spat, lieky prestali ucinkovat, uz som bola vceklu pri vedomi. Myslim, ze nikto z nas nie je pripraveny na to aby na 100% dychal iba ustami. Zakazdym ked som zaspavala, tak prirodzeny reflex bol zavriet usta a hned som sa zobudila na to, ze sa dusim!!! Uprostred noci som vstala, ze idem na zachod. No a hroza, tam som sa zbadala v zrkadle! Prislo mi tak zle, ze som sa zrutila na zem. Predstavte si ze mate celu tvar podliatu krvou, akoby ste krv potili!! Nic horsie som v zivote nezazila, v tej chvili som bola presvedcena, ze umriem. A to nie som ziadna citlivka, pohlad na krv mi nikdy nevadil. Ale vtedy som si uvedomila, aku kravinu som vyviedla, ze to nie je len taka srandicka, ale seriozny zasah do svojho tela.
Potom nasledovalo zopar noci s problematickym dychanim a postupne menenie farieb na tvari.
Asi pol roka potom som si nedokazala chytit nos, tak som citila, ze to nie je moj nos, ze je to nieco cudzie na co nie som zvyknuta. Myslim, ze po psychickej stranke som nebola dost dobre pripravena.
Velmi dobre si to rozmyslite, nejde tu len o telo, ale aj o psychiku. A to je dolezitejsie!!
Mudre rozhodovanie vam vsetkym zelam!
mtmt...narazala som na jeho pracu a na nic ine...
alic3-súhlasim s tebou, je to smutné že ide v dnešnej dobe viacemenej o krásu. Podstúpila som plastiku nosa pred 3 týždnami nos je ešte trocha opuchnutý a ešte sa mi horšie dýcha ale ináč som strašne spokojná, nikto sa mi nikdy nevysmieval, nikto ma do toho nenútil ba naopak ešte ked som šla na operaciu ma odhovarali, no som sice ešte troška spuchnuta ale už sa oveľa lepšie cítim, preto sa mi nepáči ak ma niekto na sebe niečo z čoho nemá komplex a súdi ostatných aby boli takí akí sú a prečo?Ak to robí odborník, a nejde o žiadny extrém každému to odporučujjem. Mimochodom čo takí ľudia čo sú ženy a chcú byť chlapmi a opačne vieš čo je toto na psychiku a nejaký frnák kde ti iba upravia kostičky.
len si s panom doktorom niktora nezacinajte. to je len dobra rada
Ahojte,bola som si dat spravit len spicku nosa v lokalke pred 2tyzdnami...baby s lokalkou neblbnite...nie som ziadna citlivka ale co je vela to je moc...inak okrem toho bolo vsetko v pohodicke...v celku ziadne bolesti,modriny...len ta operacia ma dost zobrala...este to mam opuchnute,ale uz teraz sa citim perfektne...nie som sice dokonala,ale som spokojnejsia...a necitim sa neprijemne ked sa na mna niekto pozera...vsetkym ktore sa chystate pod noz prajem vsetko dobre a hlavne nech ste spokojne s vysledkom...aby ste si aj vy mohli povedat ze to stalo za to...inak odporucam pana doktora Homolu z martina...strasne zlaty clovek...