Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ale ti doktori a aj plasticki su tu koli nam, niekedy aj koli nasim rozmarom, lebo nevieme co so sebou...
a urcite nie su becitni!
Ked budeš mať nedajbože nehodu a neostáva nič iné aby ťa zachránili, len ťa otvoriť alebo keby sa to stalo tovjmu dieťaťi alebo mame, tak aj vtedy sú bezcitní. Poprosím tieto debilny viac nepísať, nehovorím že doktori sú svätí a vôbec nie plastickí chirurgovia, ale veľa doktorov zachrańuje životy.
clovek zacina pochybovat o svojom nose ked to tu cita...ja by som si ho ale rezat nedala :) prirodzenost ma predsa len svoje caro
sunnysweetie,
Kazdy doktor je bezcitny. Ved hrabat sa v ludskych organoch a celkovo po ludskom tele nieje ziadna sranda.
Muska aj ja som bola u Juraska. Vobec to nie je odbornik. A pritom je este aj arogantny.
WOODIK:Bola som u MUDR.Daniela Mladeka vo FN Nitra,je super.s nosom som spokojna,je krasne rovny a vobec neposobi neprirodzene,prave naopak,vsetci mi vravia,ze som to stale ja.este je trosku citlivy,ale uz ani nevnimam,ze som na dakej operacii bola,prebehlo to vsetko strasne rychlo a bez problemov.som skratka spokojna :)