Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
v 80-tych rokoch mi robili prvú operáciu na vtedajšej ULK Smeralova v Bratislave,ostala mi kriva chrupavka,čo bolo dosť viditeľné,následná bola v 90-tych rokoch už v súkr.sanat.Medius nielenže mi banálnu chybu neodstránili,ale pán doktor bol už duchom na rod.oslave a zabudol mi vybrat pol.stychov.Do tretice,nevzdávajúc sa a s nádejov,že mi už konečne niekto pomôže,za nemalú sumu,som sa odhodlala vyhľadaľ pomoc v Trnave.Detaily vynechám,len podotknem,že od apríla až do dnes mám non-stop zápaly,opuchy,atd.Hľadám cloveka,lekára,ktorý by ma dostal z tohoto stavu.V kuse som na liekoch.Tí,co sa odhodlajú podstúpiť zákrok,nech si skutočne preveria komu sa zverujú do rúk,možné riziká a pod.
Ja som bola u dr Hájeka na operacii asi pred masiacom. Vždy co povie aj splni.
dr HAJEK JE FAKT SUPER CLOVEK AJ ODBORNIK.
Ahoj Vikina606. ja som bola operovana v kosiciach. Mne operovali nos len raz ale tera si ho musim dat prerobit. Kost my zbrusily a chrupavku nie velmi takze my tam ostal hrbol ktory my vadi a kazdy si ho hned vsimne. Takze ma to trapi. Dufam ze teraz som si vybrala spravnych doktorov.Idem na operaciu sice az v januari.
vikina606,
Ahoj môžem sa spýtať prosím ťa ko ťa operoval, tiež ma operovali v Ružinove, no ja som spokojná s prístupom, doktorom,prostredím a prosím ťa na akom oddelení si ležala?
Ahojcek Andrea80.Chcem sa spytat u koho si bola,bo aj ja som bola na operacii nosa v Ruzinove a tri krat mi ho opravovali.Doktora som nasla asi toho najhorsieho,nikdy v zivote!Teraz ho mam strasne dolamany,hruza...
no dodka,nie je prirodzeny nos ako prirodzeny, vies niektori mohli mat uraz v detsve a teraz sa im to odrazilo, a ono sa ti to povie ked mas pekny nostek ale ked ho niekto taky nema citi sa dost odlisne od ostatnych a neustale sa porovnava, su z toho komplexi i ked su ludia ktorym to nevadi a mozem im len pogratulovat, ja osobne s tym problem mam, a preto viem o com hovorim....tiez rozmyslam alebo skor som presvedcena ze si dam korekciu urobit ale az po mature...tak si musim chvilku pockat
Ak to naozaj chceš, urob to.S termínom je to rôzne, zleži či ideš k súkromnikovi alebo do štátnej nemocnice.Ale v priemere tak dva max. tri mesiace možno aj skôr pred operáciou.