Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

slonicek

Ja som ešte neodpisala, bola som u pana MUDr. Gubu v ULK. Mily, vesely clovek a hlavne vyborny odbornik. Bola som pred mesiacom a som spokojna.

lea

Ešte niečo som zabudla. Ja som bola na operácii asi pred piatimi mesiacmi a este stále mi ostal menší hrboľ na kosti nosa tak neviem či to je chyba lekára alebo mam ešte počkať.Dakujem

lea

čaute vedel by mi niekto povedať kto bol už na operácii nosa ako dlho sa upravuje po operácii? Kým odpuchne a klesne.Dakujem

miriama01

Ahojte, po dlhej dobe premýšľania som sa rozhodla si dať "zmenšiť" nos. Bojím sa operácie, ale pre krajší vzhľad to urobím, už sa na to orlíča nemôžem pozerať. Môžete mi poradiť odborníka na rinoplastiku na Slovensku ? Nechcem skončiť pod zlými rukami. veľmi pekne Vám ďakujem

liliankaa

aote.chcela by som sa spytatci bol niekto na plastke nosa v martine.aky lekari su tam a ci sa operacia podarila.dakujem :):)

vlado

Mohol by mi niekto poradit chcel by som si dat urobit rinopastiku ma s tym niekto skusenosti?? poradil by mi niekto nejakeho dobreho doktora?? Dakujem

winter78

Mne operovali nos pred rokom . Rozširovali mi nosovú prepážku, no a po zákroku robili aj nejaké úpravy, čo sa dá považovať za plastiku . Bol som v celkovej anestéze . Zotavoval som sa asi 4 dni v nemocnici a nejaký jeden týždeň v domácom liečení. Bolo to hodne nepríjemné, pretože som 4 dni nemohol vôbec dýchať nosom . Bolest neboli veľké, dalo sa to v pohode vydržať. Mal som asi mesiac po zákroku citlivý nos na chlad, na prach . Ale oplatilo sa....