Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nestle11

ja som prave v anglicku a tiez mam takyto problem ..nie som spokojna..moj nos je vsetko co mi na mojej tvari vadi..nemam ho velmi velky ale mam taky zdedeny hrbolcek v strede co sa mi velmi nepaci...pri pohlade spredu to nie je tak hrozne ale profil je hrozny...neviete mi povedat kolko to moze stat?? je to bolestive?? mam take odhodlanie pretoze buduci rok idem priatelovi na stuzkovu a tak ma to trapi..a nevie mi niekto poradit dobreho odbornika z kosic alebo presova??
prosim ak mi niekto vie odpovedat na moje otazky budem len rada,,,,velmi pekne dakujem...

lucia5555

cbeequix: aha no ja by som to chcela len trochu upravit a dost sa bojim toho co by povedalo okolie na to ze som si dala robit plastiku nosa nechcem aby ma koli tomu odcudzovali alebo ukazovali na mna prstom....
a nevedela by si mi poradit dobrych plastickych chirurgov??

cbeequix

Na mne si ti vsimol jeden jediny clovek (samozrejme okrem tych, ktori o tom vedeli). Zavisi to ale aj od toho, aky bol nos pred operaciou. U niekoho operacia urobi velky rozdiel, u ineho je to len mala zmena. Tazko povedat, ci si to u teba niekto vsimne, ked neviem, ako si na tom teraz.

0000

lucia555 na dovolenku po týždni neodporúčam, ja som mala spuchnutú tvár dýchala som ustami nos čerstvo oblepený a chodila som po špičkách aby som mala čo najmenšie otrasy a tlaky v nose.Hrúza
lea- ja viem že by sme si to zaslúžili ale vieš sú veci ktoré proste už nejdu viacej spravit, ten hrbček mi ani neni vidiet a podstatne že špička a prvý dojem je pekný.:-

lea

oooo mna to veľmi trápi že mi tam ostal ten menší hrbček. Lebo som sa odhodlala ísť na takuto operaciu s tým aby bol dokonalý. Myslím že si to všetci zaslužime za tie nervy ktore su pred operáciou. Budem optimistka "určite sa to upraví"

cheequix

Ak ti nos upravia a vyzera pekne, asi bude dost nezmyselne tvrdit okoliu, ze si ho mala zlomeny. Zlomeny nos vyzera inak. Dovodom operacie nemusi byt vzdy len ta esteticka stranka. Casto su to problemy suvisiace s poskodenim nosovej priehradky (napr.v dosledku urazu), co zvonka nemusi byt vidiet, ale sposobuje to zdravotne komplikacie (takyto priklad mame aj my v rodine).

lucia5555

cheequix: dakujem a nevies ci sa da pred ostatnymi zakryt ze si bola na plastike ci iny nos moze byt dosledkom aj niecoho ineho ako plastiky, po zlomeni alebo.......