Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Koho operoval MUDr. Guba, a ako ste spokojné? Dá sa to prežiť v lokálnej anestéze, nie je to na "nervy". Necítili ste pritom nič, alebo ste aj zaspali? Ďakujem
ahoj 0000 možem sa ťa spýtať kto ťa operoval ? Ak nechceš povedať tak nemusíš. Ešte by som rada vedela či si s operáciou spokojná na 100%. Bola si v Ružinove však? Aj ja sa tam chystám tak by som rada vedela ako dlho si mala tampony v nose.Je to hrozne ked si na to zmyslím. Myslíš že by sa dalo chodit na preväzy aj v sobotu? Lebo cez týžden by som s tým mala trochu problém. Prepáč že mám tolko otazok.
inéz ja som bola na konzultcii u dr.Dráča a nakoniec som si ho aj tak nevybrala, zbytočne je predražený za nos mi povedal 40 000,- a ked sa rozhodnem do dvoch mesiacov tak 30 000,- tak asi moc ludi nemaju neviem,no ja som bola operovaná v Ruzinove za 3x mensiu sumu, som spokojna a este k tomu som si tam polezala 3 noci tak ma mali pod dohladom.. nemenila by som a odporúčam Plastickú chirurgiu v Ružinove-personá,doktori fak super.
lucia5555: ok, daj potom vediet.
cheequix: no lenze mam taky problem ze momentalne nemam mobil ale mala by som mat za chvilu tak by som ti ho potom napisala mohla by si mi to potom poslat??
luci, posli mi radsej nejake cislo na mobil, lebo fotku mam iba v mobile a nejako mi to nechce na ten mail odoslat.
cheequix: moj mail je L.cervena@zoznam.sk dakujem velmi mi to pomoze
lucia5555 - ak si presvedcena, ze operacia je pre teba dolezita na to, aby si bola so sebou spokojnejsia, tak to urob. Neries to, ci ta bude niekto odsudzovat alebo nie. Robis to pre seba a nie pre okolie. Ja som to velmi chcela, a preto mi bolo jedno, co si bude mysliet okolie a aj to, ci to bude boliet. Co sa tyka dobrych plastickych chirurgov - to je subjektivne. Kazdy by ti odporucil toho svojho (samozrejme, ak bol s vysledkom spokojny). Ja som bola u Dr. Cervena v BB (napokon, uz som to tu rozpisovala)a nemozem sa stazovat. Ak chces, posli mi nejaky kontakt na seba a ukazem ti, ako to dopadlo u mna.