Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nosa

Ahoj sashi22.A kam ides k lekarovi?mozno ti to budu vediet urobit naraz ale to myslim zalezi od nosa nie od lekara.no ja ho mam stale strpnuty vobec si ho od polovice necitim.Tak som zvedava co mi povie lekar.Keby som vedela ake je to neprijemne tak asi cuvnem.Ale kedze som sa uz na to dala musim to vydrzat.Urcite je to individualne a kazdy to ma inac aj bolest atd.Drzim ti palce napis ako to dopadlo

radushka

www.plasticka-chirurgie.info vy ste po plastickej operacii nosa vyzerali tiez takto?? vyzera to dost hrozne. ja sa tiez chystam ale trochu ma to po tychto fotkach odraduje

chcem mat dokonaly nos

mne to robili v auguste. Predstavovala som si svoj novy nostek bezchybne, ale ked mi dali dole dlahu tak som bola velmi sklamana. neposobil tak milunko ako som chcela...A ta spicka ostala v povodnom stave a tiez sa mi zdalo ze sa mi nehodi...mala som strasnu depku...no teraz ked si predstavim zmensenu spicku, myslim ze bude dokonaly :)) teda velmi po tom tuzim...chcem sa vas opytat ci neviete ako to je...oni ju len prisiju blissie ku tvari?? ale budu z nej rezat? Lebo kebyze ju len prisili blizsie tak keby sa mi to nepacilo tak by sa to asi dalo dat aj do povodneho stavu potom nie?? :)) len tak uvazujem no, ale dufam ze uz mi ten en vyjde... Inak som sa pytala doktora co mi to robil kolko by to stalo a vraj oprava(cize to s cim nesom spokojnaˇ) je vraj zadarmo ... tak uvidim kedy sa na to dam :))

sashi22

nosa: ahojcek, kokos ta to ta obdivujem ze znova operacia, hmmm toho sa obavam aj ja ze budem musiet ist na dvakrat to teda nechcem zajtra idem na jednu konzultaciu ale hned mu poviem na rovinu co vsetko potrebujem urobit s tzm nosom lebo nehodlam tam chodit ako na hodiny klavira.. :( cize uvidim co povie a akybude presvedcivy...

nosa

Ahoj dokonal.nos.Dakujem ze si odpisala.Takze podla vsetkeho mi to pokracuje ako ma.No ja ked porovnam aky som ho mala je to lepsie urcite ale aj tak nie som spokojna budem si musiet dat neskor urobit tiez spicku.Tebe to kedy robili?

nosa

Ahojcek sashi22 Nemala som cas pisat mam toho vela.Budem cakat do piatku potom pojdem za nim a poviem mu moje pocity.no ale uz teraz vidim ze v buducnosti predsa len budem musiet ias este raz pretoze ta spicka sa mi teraz vobec nehodi k tomu ako to mam.Takze za taky rok to vidim takto.Inac opuch este mam aj trosku bolest ale to je asi normalne z toho co citam co druhy pisu.Musim to vydrzat co mi zostava.Ja mam 12rocneho syna a ten na mna tak divne pozera no asi sa mu nezdam.cha

chcem mat dokonaly nos

nosa: takze mne sa zle dychalo tak cca tyzden a potom to vsetko preslo(nieco ako nadcha). Opuch som mala asi 2 - 3 tyzdne ale to nebolo vidno...vedela som o tom len ja :))

ala789

ahojte, citam si vsetky prispevky a ako taky obraz som si spravila.len by ma prosim vas zaujimalo, kto ma skusenost s doktorkou jezovitovou a orientacna cena kompletky nosa v esthetiku. diky moc