Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

sashi22

nosa, no dufam ze budes oki, aj ked je to divne ze ti tu zrazu zacalo tak blbnut no fakt , ale je tiez mozne ze je to na zaklade toho ze kazde telo reaguje inak .... mozno to je tym... dufam ze budes ok..preco si nevolala hned lekara? ozvi sa potom...

nosa

Ahojcek sashi22.Ja neviem co sa to deje ale zrazu mam dost bolesti mozno preto ze mam necitlivu tu spicku a potrebuje to cas kym sa to zahoji.Ale uz ma to otravuje.Mam ho stale opuchnuty.Aj ten hrbolcek mi nejak napuchol a tiez neviem ci je to ok ale v piatok idem na vyber tych stehov tak sa ho musim spytat.Asi mi sibka ze by som to nejak rychlo chcela aby to bolo hned ok.Ale kamaratka mi pov.ze jej to trvalo 3mes.kym sa to dostalo do stavu ako ma byt.Ale poviem ti mam strach zrazu.Inac lekar je total ok.

nosa

Ahoj dokonaly nosik.Fotku este nerobim cely ho mam zatial opuchnuty.myslim ze kazdy by ho chcel mat dokonaly a ty vies aky to je?Mozno aj mna v buducnosti caka spicka Lebo s nou mi nic zatial nerobil.Ako dlho si mala opuch ked ti to robili?Mne sa velmi zla dycha.Stale sa mi ucpava je to normalne?Napis mi nieco prosim o tom ako to bolo po operacii u teba dik moc

sashi22

nosa: ahoj nosik /neviem tvoje meno/ :) nuz ja som bola tiez presvedcena ze ked nos tak v celkovej lebo vies neviem si predstavit byt na salea vsetko vnivamat mne to pride ako nejake jatky ale ta babena s ktorou som sa o tom rozpravala mi hovorila ze vacsina nosov je v lokalke, a taktiez ma upozornila na nebezpecenstvo celkovej kvoli tomu ze ta mozu ozivovat, ze sa mozes zobudit s nasledkami atd preto som dostala panicky strach... ale co sa tyka operacie som na stopro presvedcena ze idem lebo mi to uplne prekaza len keby som uz isla na operaciu tak to chcem mat tip top nie chodit tam ako na hodiny klavira... aky bol minaroviech? uz sa daj dokopky :) nech ta vytiahnem na kafe a nech ma posilnis a podporis :)

chcem mat dokonaly nos

Ahojte...je tu niekto z KE kto si dal zmensovat spicku a je spokojny?? Ja som uz raz bola na operacii a chcem si dat zmensit aj spicku, ale mam trochu obavy. To mi z nej odrezu alebo len prisiju blizsie k tvari?? Ked by mi ho velmi zdvihli da sa to dat do povodneho stavu?? dakujem za odpovede :))

nosa

Ahoj sashi22 To naozaj neviem co je lepsie.ja som bola rada ze nic nevidim a necitim v celkovej.A preco myslis ze je to lepsie?Inac uz mam dole dlahu.je to este napuchnute tak vysledok az tak za dva tyzdne zevraj bude realny.Ale uz teraz vidim ze to je ovela lepsie ako bolo hlavne mi zmizla ta kost myslim ten hrbolcek.Ale nie je to zase az taka uplna zmena ale tak som mu to aj povedala ze to chcem a je to tak ako som chcela.Ason zatim to tak vidim.Na vyber stehov pojdem za tyzden.A ty co ako sa mi mas?

tinus22

ahojte seci:) ja sa rozhodujem tiez podstupit operaciu nosa a velmi by mi pomohla nejaka info ohladom doktora,priebehu operacie a pooeracnych stavov..nebol niekto z vas nahodou u pana docenta Fedelesa? ja som bola dnes u nho na konzultacii...mily clovek a hlavne uprimny:D lebo jak som dosla,tak sa ma pyta ze co by som chcela.a ja ze teda rada by som podstupila korekciu nosa...a on na to,ze: "moja zlata,tak to sa vam ani necudujem"..no tak hned som bola cela cervena jak rajcinka od hanby,ale bola tam so mnou aj moja mamina ktora ma odhovarala od operacie a tak aspon na vlastne usi pocula ze ta moja operacia by nebola bezdovodna..takze kazda info potesi:)vdakaa

sashi22

nosa, ahooj, mna dnes namotivovala jedna kocka na operaciu ja som silne rozhodnuta ze idem stoj co stoj, ale taktiez mi povedala ze je lepsia lokalka nez celkova, a ja som boa total presvedcena ze pojdem na celkovu ale ,hmm ale zacinam premyslat nad tym ze mala pravdu...

d111

Ćaute ja si myslím,že ak sa nepodarí nos na prvý krát musíme to brať tak,že každý robíme v živote chyby a pri takomto zakroku sa to môže stať,kedže je to dosť komplikovaná operácia a hlavne milimetrová, kde je vidieť každý detail.Môže sa stať , že sa aj zle zrastie kosť a pod. Ak sa vám nebude po operácii niečo páčiť tak ša to dá dodatočne upraviť. Vedˇto už bude nos do konca života!