Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Prepáč Nosa fotku neposielam, vlastne ani neviem ako, ale radšej nie. Mna operoval jeden super lekár tiež v Ružinove. Prepáč ale jeho meno sem tiež nechcem prezrádzať už len preto, že to nemám na 100%. aby to nevyzeralo, že ho kritizujem na internete, on si to nezaslúži. Ja zase ak by som sa rozhodla pre nápravu tejto malej chybičky tak pôjdem jedine k nemu. Možno sa mi to len nejako zle zrástlo, alebo sa príliš kontrolujem.
777 jasne som rada ze su aj taky ludia ako ty.Musis byt fajn clovek. To ci pojdem potom tam na tu operaciu teraz naozaj nechcem riesit urcite to chapes.A tebe to kto robil?Nemas nej.fotku?Ale nemusi ked nechces.Pomaha mi ked si takto pisem.Nemam s kym o tychto veciach.Okolo seba mam ludi ktore tieto veci obchadzaju asi su viac dokonali.cha
A vieš čo? Ja keď sa naštvem tak tiež pôjdem na opravu. Veď sme išli na túto operáciu preto aby bol ten nos dokonalý a rovný, však? V živote sme si kvôli nemu už dosť vytrpeli Hlavne na ZŠ aspoň ja.
Ahoj Nosa ta masť je myslím len na vonkajšie použitie. Vo vnútri je leták potom si všetko prečítaj. Ak by si sa rozhodla ísť na operáciu opäť do Ružinovskej nemocnice určite je tam kopa iných skvelých lekárov a verím, že po druhej operácii budeš spokojná.
AHOj777.Dakujem ti.Ta mast sa moze davat aj do nosa ci len na povrch?Zajtra si ju kupim.Co sa tyka lekara nechcem nikoho kritizovat ale neviem naozaj co si mam mysliet.Videla som od neho fajn vysledky no ja mam total smolu.Asi ma toho este v zivote vela caka prezila som ho dost kruty.Ale to je ina tema.Takze aj toto berem tak asi som nej.zacarovana cha.Urcite nepojdem k tomu istemu na opravu.k nemu mam ist za mesiac.Ale kaslem na peniaze aj ked to nebolo malo.Jedine co si v tejto chvili prajem nech to mam ok
Ešte niečo: Lekárka mi poradila, keď som si bola pre ukončenie PN, aby som si kúpila v lekárni Traumeel masť - je to homeopatická masť určená na takéto pooperačné stavy, zlomeniny, opuchy atď. Vtedy by mal nos odpuchnúť o polovicu skôr-vyskúšaj. ja som si s tým nos natierala asi dva týždne, potom sa mi už nechcelo ha ha. A o tom opuchu som vedela iba ja hlavne ked som si dala v práci dolu okuliare, ostali mi tam po nich na bokoch malé jamky, vtedy som vedela, že je to ešte opuchnuté. Pa
Ahojcek,ma tu niekto skusenost s operaciou makkych casti nosika? Dakujem
ahoj Nosa je mi to tiež velmi lúto, že ťa to stále bolí a aj výsledok nie je taký aký si si želala. Myslím ten hrbolček. Neviem prečo tam tí lekári tie hrbolčeky nechávajú, pretože aj ja tam mám od začiatku taký menší ale mna operoval iný lekár ako teba. Aspoň to mám o 90% lepšie ako predtým. Ten lekár čo ťa operoval spravil to čo si mu povedala, keby si mu povedala, že chceš upraviť aj špičku, určite by ti ju spravil. Ja som tiež nechcela úpravu špičky, spredu som s nosom bola celkom spokojná, ale lekár čo ma operoval mi povedal, že po operácii sa mi mierne zúži kosť nosa a tú špičku by som mala ešte väčšiu. Teraz som veľmi rada, že som si nechala poradiť. Povedal ti tento lekár čo ťa operoval, aby si prišla na kontrolu? Aspoň po pol roku aby videl či sa to upravilo? A o rok pôjdeš na opravu k tomuto istému lekárovi? Ved si si predsa za to zaplatila tak oprava by už mala byť bezplatná.