Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mougli

Bola to moja druha operacia nosa pretoze prvu my dobabral doktor Jurasek tak isto z kosic. takze som sa potom obratila na doktora Kacmara. S kostou my nic nerobily nakolko s nou celkom nebol problem ale zbrusovali my chrupavku ktora trcala na tom nose. A zuzily my spicku nosa. Takze je uzsi a rovni. mala som to robene pri lokalnej anestezii a dalo sa to vydrzat. Viacmenej si nic nepamatam nakolko my pichly sedativa do zily aby som bola omamena. takze pri vedomi som bola ale bola som uplne uvolnena... Ak by sa ma niekto opytal ci by som opat isla tak s usmevom na tvari odpoviem ANO. ale len k panovi dr. Kacmarovy a pan dr. Magdovy. Su uzastny team...... Nemam fotky pred a po... Sorry..

eeja

mougli
a nemas foto pred a po??? a co presne si si dala robit? mala si aj tamponadu,da sa to vydrzat? eja111@azet.sk

mougli

Ahojte

Mam za sebou plasticku operaciu nosa v kosiciach vo firme chirmed a su najlepsi na svete:-). Pristup a aj zakrok je uplne na jednicku... Moj nos je uplne dokonaly. Ty chirurgovia maju zlate ruky.......

nosa

Prepac a zabudla som povedal mi ze do dvoch tyz.sa to cele zahoji.Mna operoval v piatok.Este mam trosku opuchnutu tvar ale to je myslim normalna reakcia.Ale monokle uz mi nie su vidiet.Takze sa mi to hoji dost rychlo zatial.

nosa

Ahoj sashi22.Robil mi to v celkovej.Je to urcite lepsie lebo nic necitis ved vies.Zatial je to v pohode len mi vadia tie tampony lebo sa mi tazko dycha.Mala somtaky hrbol na nose dala som si zatial urobit len to.Ved uvidim ako to dopadne ale citim ze dobre.Mala som uz ovela horsie operacie tak ti poviem ze toto je nic.

sashi22

nosa, ahoj.. kolko ti povedal ze budes asi doma? zhruba... bolo to v celkovej alebo lokalke, ako to zvladas? dik za odpovede

dilligaf

mata: ahoj ja som tiez bola na operacii a skosili mi len hrbol. Chcela by som ho mat utlejsi a mensie dierky. Mohla by si mi poslat fotecky prosiiim :)) Ako vlastne skracuju nos?? To z neho nerezu, len ho vydvihnu?? Po case do nespadne opat dole?? A ako ti zmensovali dierky??? Prosim odpovedz dilligaf@post.sk dakujem :))

nosa

Pisem sashi22.Ked si pisala ze sa nevies rozhodnut medzi lekarmi.Ja som 4dni po operacii a operoval ma Minaroviech a zatial nemozem na neho povedat jedno zle slovo.Bol ku mne velmi mily.Zatial pooperacny stav zvladam dobre.

sahi22

pre Mata: mati mozes mi napisat tvoj mail a napisem ti, moja mailova je spojena s priezviskom .. chapes a nechcem tu mat svoje priezvisko :)), mohla by som sa potom s tebou aj stretnut pokecat o tom normalne ci nie?