Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nosa

ahoj sashi22.Ked budem uz uplne ok jasne ze sa stretneme aj ja som z BA.Mam dost kamaratiek v tvojom veku sranda.Ale ja som uz stara korytnacka mam 33.ja ta uplne chapem niekedy su take okolnosti ze sa neda.Ale budem ti potom drzat palceky aby ti to dobre dopadlo.Vela som citala ze robia operacie na dva krat.Najprv kost a potom az spicku ale zevraj je to tak lepsie potom ti o tom porozpravam.mozno tak dopadnem aj ja lebo ja som taky nespokojny typ malo co sa mi paci.ale kazdy je iny co uz.Prave som nervozna lebo sa mi neda dychat cez jednu dierku.Ale zajtra sa ukludnim ked pojdem za nim.Ked to dopadne naaahodou zle tak na jesen pojdem s tebou.hiA ty mas aky ten nos?Ze z boku hrbol?a s predu ok?mne spicku nerobil tak preto mam pochybnosti ze to bude pekne lebo ja ho mam aj s predu nic moc.Pa zatial

sashi22

nosa: ahoj noska :)) no ja som skalopevne presvedcena ze idem na nos, len teraz chcem zacat v robote a vies ako to je .. cize preto prichadza do uvahy jedine jesen.... ja mam cerstvych 24 , raz som uz mala ist na operaciu ale bohuzial som nesla lebo vtedy do toho zasiahli rodinne problemy kt.boli prednejsie... cize vtedy som nemala mysel na nos... ale teraz som rozhodna stoj co stoj, rada by som sa s tebou potom meetla keby sa dalo.... inac som z ba...

nosa

A v piatok ti dam urcite vediet ako to vyzera.A kolko mas vlasne rockov?hm?ja to zatial aj tak berem tak ze keby to nahodou vyzeralo zle urcite ale nie horsie ako to bolo tak by som to riesila tak ze by som isla za nejaku dobu do toho znovu.Nelamem si hlavu.Horsie veci su v zivote.budem ti priebezne pisat ked chces jo?

nosa

a sashi ja si myslim ze ti lekari su sikovny asi ani nie je nejaky velky rozdiel medzi nimi.Ked sa to ma podarit podari sa musis to potom brat optimisticky.Ved to by sme nemohli ist nikdy do nicoho keby sme sa vsetkeho bali.A predsa aj ked nam nieco v zivote nevide vdy je ine riesenie.Dufam ze chapes ako to myslim.

nosa

cauko sashi22.Na PN som od piatka cize zatial siesty dnik.zatial to prezivam v pohode.Ale jasne ze kazdy zakrok zneprijemnuje zivot ale naozaj sa to da vydrzat toho sa neboj.zvladnes to aj ty.Mne najviac vadi ze sa mi este stale zle dycha asi to ma tiez svoju dobu kym sa to uplne vylieci.Ale na to ze je to tak kratko co mi to robil to je super.Cakala som horsie.A ked mas naozaj take mindraky daj sa potom kludne na to prezijes to.A budes sa urcite psychicky citit lepsie.

sashi22

nosa:ahoooj, asi na september si ho dam urobit neviem sa rozhodnut medzi Minaroviechom a Simkaninom, ale jedno viem ze urcite sa toho nosa potrebujem zbavit lebo mam najvacsie mindraky prave z neho. dalo sa to cele prezit?? v podstate si uz kolko PN?

mougli

Mila Eeja

Drzim ti palce ak sa rozhodnes ist. Si z Kosic? Rada by som ti ukazala fotky pred aj po ale momentalne nijake nemam ktore by vistihli ako to vyzeralo a vyzera..

nosa

ahojcek sashi22 fotky zatial nemam este mam stale dlahu ale v piatok mi ju da dole.Potom ti napisem ako to dopadlo.vcera mi dal von tie tampony total ulava hned sa ti lepsie dycha.A ty si to chces dat kedy robit?Nevies sa stale rozhodnut?

sashi22

pre nosa: dali by sa potom aj vidiet nejake photo ak nie tak chapem, len som sa chcela uistit ci pre Minaroviecha... totiz je matkinej kamaratky naj kamos.. cize neni problem s vybavenim operacie

eeja

mougli
poznam ich obidvoch,dik a super ze si spokojna,mozno sa aj ja odvazim,ja ma krivu prepazku a urcite by mi robili aj kost a mam aj hrbolcek mierny a nezniesla by som tamponadu,neviem nie som dr aby som to tak vedela posudit ......pekny vecer ,pa