Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

sashi22

nosa, ja to uplne chapem... aj mne hovorili ze som idiot ze nieco take chcem... v podstate mi nikdy ziaden muz nieco take nepovedal a ani nenarazal ale je to proste vo mne.. a ja som riaden kritik..cize max.kriticka aj na seba... len sa bojim ze pojdem a dodrbe ma a nic z toho nebudem mat...len bolest,PN, atd...a vies este ked sa drbe vsetko tak sa dodrbe aj to co sa dodrbat nema... ach jaj no uvidim co povie mama na neho...ozaj co frajer ten nenadaval ze ides na nos? PS odpuchni uz nech sa meetneme :)

nosa

Joj az teraz som si vsimla ake pisem chyby.Ale mam pri sebe velkeho psa a drga ma nufakom do ruky a ja sa bojim ze mi drgne nahodou aj do nosa.To by mi este tak chybalo tak pisem rychlo.hi

nosa

Ahoj 777.Tak dnes mi bol priatel kupit tu mast.Vyskusam ju uz vecer.No to je dost dlha doba pol roka cakat.Ale dufam ze sa to bude len zlepsovat.Ja mam tu spicku uplne stvrdnutu a bez citu.A ten hrbol si mala aj ty viditelny hned od zaciatku?Ja to mam na nom dost opuchnute.Dnes v obchod.dome na nakupe a mala som pocit ze vsetci na mna pozeraju ako nej.psychopat si teraz pripadam.Ale to sa mi asi zdalo.Uz mi to zacina byt aj smiesne.Pod ocami som mala riadne opuchliny rano.A znervoznuje ma aj vysusena sliznica v nose.A presne ako si pisala aj ja tam ten hrbol potom nebudem chciet urcite.Mozno aj ja za dva roky a mozno aj skor.

nosa

Ahojcek sashi22.Je to dva tyzdne.Cez den mi tvar odpuchne ale ten hrbol nie ani spicka nosa.Je to potom este viac komicke.Doma sa musim robit ze mi to nevadi az tak pretoze nikto nechcel aby som si to dala robit.Zevraj sa im pacim taka aka som.Ale je to len moja vec a teraz mi to vadi este viac ako predtym.Mam zmiesane pocity.Ja sa pekna nevidim ale ostani ma vidia inac.Myslia si ze mi sibe ze som si to dala robit.

777

Ahoj Nosa včera si sa ma ešte pýtala, že čo mi vadí. Hlavne ten malý hrbolček, špička je Ok. Ale možno sa na to dám najskôr za dva roky, dovtedy ma to možno aj prejde. Neboj sa tvár ešte musí byť opuchnutá najmenej dva mesiace. Ja som si všimla, že mam opuchnutú špičku nosa väčšinou ráno a cez deň odpuchne. To všetko chce čas aspoň ten pol roka. Pa

sashi22

preboha, ved to je uz hadam tomu aj dva tyzdne nie??? a stale opuchnuta tvar? pravdupovediac pocity boli rozne neboli nejake naj... pojdem tam este s mamou.. on hovoril ze je to operacia v pohode ale vies ako to oni beru...

nosa

Sashi22 nepoznam ho.Hlavne ty musis mat z neho dobry pocit.to si asi mala ze?Mne uz aspon ta bolest ustupuje ale kazde rano sa budim s total opuchnutym ksichtom.A trva par hodin kym mi to odpuchne ze mozem aj niekam ist alebo nieco robit.

sashi22

ahoj nosa, nie prave naopak cenim si tvoju uprimnost nie som pokrytec som dost otvorena a priama, ale mrzi ma to aj za teba ze to takto dopadlo, hmmm jasne obavam sa pretoze s mojim stastim v poslednych dvoch rokoch je to skor o ciernom nez o bielom, bola som u simkanina... co hovoris na neho?

lilush

pre mata: mohla by si mi prosim ta poslat ten kontakt, tak ako si poslala aj sashi? tiez chcem ist na operaciu nosa a mam podobny problem...hrbol a mozno trosku aj skratit...dakujem moc:)
a este ze ci si nahodou nehovorila aj s kostalom, tiez je vraj fantasticky.