Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nosa

Sashi22.No videli ma kamosky a strasne nadavali.Ze to mam vlasne to iste ze co mi s tym vlasne robil?A to mam stale opuchnute a bolave tie dutiny a nos si ani necitim.Take terz len mozem cakat kym sa to zahoji normalne.Asi mi bude potom dlho trvat kym sa dam na to opat.A co ty si sa uz rozhodla pre niekoho?No ja ta asi takto odradzam prepac to nechcem.

sashi22

nosa, tak to ti verim, ja som pri navsteve toho lekara, hned povedala na rovinu ze chcem ist na operaciu raz a to na finalnu a nemienim ju opakovat, aj za cenu ze by som mu dala dvojnasobok co si pyta za operaciu, chuda normalne mi ta je luto, najviac ma serie ze clovek ma mindrak a ide s "kozou von" zaplati lebo chce byt super bez komplexu a potom to takto vypali a to si hovori ze pan doktor??? potom akym meritkom ide na pacientky? na tie medialne zname a tie medialne nezname????

nosa

Ja nemam slov.Skoda ze nemam fotku predtym ako som to mala taku z boku.Ale ked sa mi to zlepsi urcite sa stretneme aby si to videla.A to som mu verila.Teraz si to vycitam .Ale musim aj tak rok cakat to je najhorsie ved az ked sa to zahoji mozem nieco robit.Ale to ti poviem ze mam dobre nervy

sashi22

nosa: ahoj nosi, tak to je fakt pekne na ...., to je idiot alebo co? ze snad, ved si isla za odbornikom nie za nejakym laikom, amaterom ci nejakym sustrom, ved mal byt urcitou garanciou, to je fakt fasa s tymi niektorymi uzasnymi lekarmi a teraz ako co ? mas spavat s depkami alebo s nadejou, hmmm vies co by som z duse daco dobre poveddala

nosa

Sashi pisala som 777.Tak si mozes precitat.To co si pisala tu druhu moznost si urcite nedaj robit.To by bol velky zasah a to urcite nepotrebujes.Ja to mam naozaj pekne na figu.Takze jedine co ma moze teraz upokojit je ze to asi budem musiet za rok podstupit znovu.To mam fakt smolu.

nosa

Ahoj777 Si velmi zlata ze si ma povzbudila.Presne tak to vyzera ta spicka je gulata napuchnuta ale nechapem to ked mi s nou nic nerobil iba mi urobil kost mala som tam taky hrbol a je mi normalne do placu pretoze ho tm stale mam aj ked sa utesujem ze to je este opuchnute aj na tom mieste.Ja som po narkoze tiez nemala bolesti.Asi az po 4dnoch ma to zacalo bolet a boli stale.Bola som za lekarom a on mi na to nic nepovedal.Aj som ho upozornila na ten hrbol a povedal ze snad to neskor odpuchne ale co znamena slovo snad nechapem.Co si o tom myslis?

777

Ja som si po operácii necitila špičku nosa asi tri možno aj štyri mesiace. Lekár ktorý ma operoval povedal, že to bude asi tak dlho trvať. Takže nemusíte mať obavy / NOSA /. Už budem mať pol roka od operácie a už je všetko v pohode.Neviem ale nemala som ani vôbec pocit, že mám upchatý nos. Opuch mi povedal, že definitívne zmizne po pol roku. Mne čo som si všimla tak asi po štyroch mesiacoch. Dva mesiace som mala tu špičku nosa sa mi zdalo takú guľatú a tiež som hned myslela na druhu operáciu špičky, ale to bolo tým opuchom. Takže Nosa vydrž aspon dva tri mesiace kým sa nos trochu upraví a potom uvidíš či chceš aj tú úpravu špičky určite to máš aj ty napuchnuté. Ved aj teraz si myslím že sa mi ešte upravuje. Niekde som dokonca čítala, že definitívny tvar aj so zahojením je o rok! Ja ked som sa prebrala z narkozy necítila som žiadnu bolesť a vôbec ma nič nebolelo ani po týždni. Asi to závisí od toho ako sa s tým telo vyrovná.

sashi22

nosa - ahoj nosa, tak to ma mrzi s tzmi tvojimi bolestami, nechapem to ako je mozne ze stale to mas strpnute a bolestive, bola som u simkanina, bol v pohode. Avsak prve ked som dosla si ani nevsimol co chcem vlastne robit..cize asi to take strasne s tym mojim nufacikom neni.. no a potom mi nevrhol dve alternativy okrem hrbola ktory mam trosku zdvihnut aby vyzeral dobre alebo to co som povedala + posunutie celeho nosa lebo mi ide trocha doprava, ale osobne povedal ze by stacila uplne prva alternativa aby sa mi to tak dlho nehojilo, lebo pri tej druhej alternative by ho musel sekat a oddelit a posunut, hmm inak skoro sa mi zdvihol zaludok pri tej predstave fuuuha... ale je asi dobry lebo uz teraz ma terminy na september